Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Δυνατό τεστ στην Αίγινα!


Το πιο δυνατό τεστ της από τα ήδη κλεισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας δίνει το απόγευμα (17.00) του Σαββάτου η Πειραϊκή. Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την νεοσύστατη (μετά την συνένωση)  ομάδα του Σαρωνικού Αίγινας στο νησί σε μια αναμέτρηση που προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα στον προπονητή Γιάννη Κυπραίο.  

Συμφωνία με Καρβούνη!




Μια μεταγραφή ουσίας, την οποία η ομάδα κυνηγούσε από την αρχή σχεδόν του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αυτό διότι μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου Βασίλη Καμαριωτάκη και του αντιπροέδρου Χρήστου Δαμίγου, η επιθυμία του προπονητή Γιάννη Κυπραίου έγινε πραγματικότητα και ο Σπύρος Καρβούνης θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα. 

«Θέλουμε δουλειά ακόμα»


Για τα πρώτα συμπεράσματα από την ομάδα που «χτίζει» μίλησε ο Γιάννης Κυπραίος μετά το ισόπαλο φιλικό τεστ με τον Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Θετικά μηνύματα!


                           Ισόπαλο 1-1 το πρώτο τεστ!


Το πρώτο δείγμα γραφής για την φετινή ομάδα της Πειραϊκής ήταν θετικό. Οι κιτρινόμαυροι στο παρθενικό φιλικό τεστ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αχιλλέα στον Κορυδαλλό, ομάδα σαφώς πιο έτοιμη με δεδομένο πως έχει ξεκινήσει πιο μπροστά την προετοιμασία της.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται η διάθεση


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟ Πειραικής. Η τιμή τους είναι 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Καμαριωτάκη, είτε με κάποιο mail στην διεύθυνση fcpeiraiki@yahoo.gr για περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας στην προσπάθεια που κάνουμε. 

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αρχισαν τα... βάσανα!


Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα της Πειραϊκής στο γήπεδο του ΣΕΦ, με την αβεβαιότητα για την κατηγορία που θα αγωνίζεται να επικρατεί με δεδομένο πως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα πραγματοποιηθεί το μπαράζ ανόδου με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πρώτη συγκέντρωση!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Καμαριωτάκης αφού καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και τους παίκτες που έμειναν από την περσινή πετυχημένη χρονιά στο σύλλογο, εν συνεχεία αναφέρθηκε στο... ρίσκο που παίρνει με την ανάληψη της προεδρίας.

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας













Στην διάθεση των φίλων της ομάδας και όσων θέλουν να στηρίξουν αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-1013. Η τιμή τους είναι 10 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο της Πειραϊκής Βασίλη Καμαριωτάκη.