Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Θετικά μηνύματα!


                           Ισόπαλο 1-1 το πρώτο τεστ!


Το πρώτο δείγμα γραφής για την φετινή ομάδα της Πειραϊκής ήταν θετικό. Οι κιτρινόμαυροι στο παρθενικό φιλικό τεστ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αχιλλέα στον Κορυδαλλό, ομάδα σαφώς πιο έτοιμη με δεδομένο πως έχει ξεκινήσει πιο μπροστά την προετοιμασία της.

Η Πειραική μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 20 άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Μπάλια μετά από πολύ όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Φλαμπούρη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. 

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας και έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Η ομάδα φυσικά θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά σίγουρα έστειλε θετικά μηνύματα κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ Πειραιά.  

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Δαμιανός(46' Βλαχόπουλος),Γερανάκης( 30' Σταμάτι, 60'Κουτρής) Γόγολης, Δαρειώτης (60'Χατζαντωνάς), Μπριλάκης (60'Μαυρέλης Ν.) Μαυρέλης Τ. (50' Σαλίχος), Μεδούρης(60' Κουτλής), Φλαμπούρης (55' Σδρένιας), Τσίτουρας (65' Κεσανίδης), Μπάλιας (65 Τοπαλίδης), Ψυλλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.