Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Θέλουμε δουλειά ακόμα»


Για τα πρώτα συμπεράσματα από την ομάδα που «χτίζει» μίλησε ο Γιάννης Κυπραίος μετά το ισόπαλο φιλικό τεστ με τον Αχιλλέα Κορυδαλλού.


Ικανοποιημένος εν μέρει έμεινε ο Γιάννης Κυπραίος από την εικόνα που έδειξε η Πειραϊκή στο πρώτο δυνατό φιλικό της τεστ κόντρα στον Αχιλλέα Κορυδαλλού. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», βέβαια, στάθηκε στην δουλειά που χρειάζεται η ομάδα στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και στα εύκολα λάθη που έγιναν, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την φυσική κατάσταση των παικτών του, καθώς βλέπει τους κόπους της έως τώρα προετοιμασίας να αποδίδουν καρπούς, ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια.

«Η εικόνα μας στο πρώτο φιλικό μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητική», δήλωσε στο fcpeiraiki.blogspot ο Κυπραίος και πρόσθεσε: «Ακόμα, βέβαια, χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και σίγουρα πρέπει να εκλείψουν τα εύκολα λάθη που κάναμε σε άμυνα και μεσαία γραμμή, τα οποία και θα διορθωθούν στην πορεία. Σίγουρα, όμως, έμεινα ικανοποιημένος από την φυσική κατάσταση των παικτών παρά την σκληρή προετοιμασία, καθώς έδειξαν ότι οι κόποι μιας εβδομάδας προπονήσεων σιγά σιγά αποδίδουν καρπούς και ελπίζω σε ακόμα καλύτερη συνέχεια στο μέλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.