Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Και τώρα τρέχουμε...


Κατώτερη των περιστάσεων η Πειραική ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΟΚ Φαλήρου και μετά από πάρα πολύ καιρό έπεσε βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ολα για όλα στο Πέραμα την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι παραμονής με τον Πυθαγόρα. 

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τιτανικός!


Για ακόμα μια φορά η Πειραική εμφάνισε συμπτώματα Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 7-0 από την εμφανώς σε άλλο επίπεδο Δραπετσώνα, σε μια ήττα ντροπή. Τέσσερις τελικοί ενόψει για τους κιτρινόμαυρους που κρίνουν την κατηγορία. 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κρίμα και άδικο!



Παρά τις πολλές και τρανταχτές απουσίες η Πειραική έβαλε κάτω την μπάλα, είχε «καθαρές» φάσεις για γκολ, αλλά γνώρισε την άδικη ήττα με 2-1 από τον τρίτο της βαθμολογίας Φαληρικό. Προκλητικοί οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ένταση στο τέλος του αγώνα που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Κιουράνη και Γόγολη. Το γκολ ο Γερανάκης. 

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πειραϊκή - Παντζιτζιφιακός 3-2


Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2013 πήρε η Πειραϊκή που έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί και επικράτησε με 3-2 του Παντζιτζιφιακού. Δύο γκολ ο Κεσανίδης, ένα ο Ψυλλάκης. Με εννέα τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.