Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κρίμα και άδικο!



Παρά τις πολλές και τρανταχτές απουσίες η Πειραική έβαλε κάτω την μπάλα, είχε «καθαρές» φάσεις για γκολ, αλλά γνώρισε την άδικη ήττα με 2-1 από τον τρίτο της βαθμολογίας Φαληρικό. Προκλητικοί οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ένταση στο τέλος του αγώνα που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Κιουράνη και Γόγολη. Το γκολ ο Γερανάκης. 

Εξ αρχής το έργο της Πειραϊκής στην αναμέτρηση με τον φορμαρισμένο Φαληρικό ήταν δύσκολο. Αφενός λόγω των πολλών και τρανταχτών απουσιών αφού στους εδώ και καιρό απόντες Τσιτούρα, Μπριλάκη προστέθηκαν οι Δαρειώτης, Ψυλλάκης, Μπάλιας, Τσιόπουλος για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και αφετέρου για το γεγονός πως ο αντίπαλος είναι μια έμπειρη ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. 

Ε και; Η Πειραϊκή ως συνήθως με τις ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία εμφάνισε ένα πολύ καλό πρόσωπο, μόνο που αυτή τη φορά ήταν η ομάδα που προσπάθησε να βάλει την μπάλα κάτω και να μην περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως στο πρώτο 10 λεπτο χάθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, την ώρα που η ομάδα δεν είχε απειληθεί σημαντικά από τον Φαληρικό που εμφανίστηκε στο 20' με την γυριστή κεφαλιά του Ε. Σταυράκογλου να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Παναγάκου. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, στην επόμενη καλή στιγμή τους ευτύχησαν να προηγηθούν όταν μετά από ολιγωρία στα αριστερά της άμυνας αλλά και λάθος συνεννόηση στο κέντρο αυτής ο πολύπειρος Λαγούδης μπήκε σφήνα και με προβολή έκανε το 1-0. 

Η Πειραική προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε μέτρα στο γήπεδο και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Φαληρικό να βρει χώρους στην κόντρα και ευτύχησε στο 70' να κάνει δύο τα τέρματά του και πάλι με τον Λαγούδη που έπιασε σουτ από αυτά που πιάνεις ένα στα 20 και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παναγάκου. 

Οι κιτρινόμαυροι εν συνεχεία βγήκαν μπροστά, μείωσαν στο σκορ με τον Γερανάκη στο 80΄στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και αν και πίεσαν δεν κατάφεραν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που βάσει εικόνας το δικαιούταν 100%. Η ουσία είναι πως με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα σε μια μεταβατική χρονιά. 

Θα πρέπει να σημειωθεί η προκλητική συμπεριφορά των φιλοξενουμένων στο φινάλε του αγώνα, και με την ανοχή του ρέφερι που είχε κίτρινες μόνο για τους παίκτες της Πειραϊκής, με τον Κιουράνη να χτυπάει μετά τη λήξη τον Κεσανίδη μπροστά στα μάτια του διαιτητή, άλλους παίκτες του Φαληρικού να προκαλούν και να απειλείται σύρραξη. Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του Γόγολη και του Κιουράνη, αλλά σαφώς ο ρέφερι Δημητρίου θα μπορούσε να αποβάλλει περισσότερους παίκτες του Φαληρικού για την συμπεριφορά τους.  


ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Παναγάκος, Γόγολης, Καρβούνης (79′ Γερανάκης) Μαυρέλης Τ., Ευαγγελίδης( 65′ Πολίτης) Μπινόζι, Μεδούρης, Μαυρέλης Τ., Κεσανίδης, Καμαριωτάκης (70' Καλομοίρης), Σδρένιας

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Έντζο, Καραμάνογλου, Αργυρός, Φραγκόπουλος, Κιουράνης, Μαλλιαρός( 85′ Αβραμίδης) Σπέρτος, Γατζίας Γ( 70′ Μπιρακάκης) Σταυράκογλου Ε., Κουτσουναμέντος, Λαγούδης ( 74′΄Γεωργιτσάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.