Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τιτανικός!


Για ακόμα μια φορά η Πειραική εμφάνισε συμπτώματα Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 7-0 από την εμφανώς σε άλλο επίπεδο Δραπετσώνα, σε μια ήττα ντροπή. Τέσσερις τελικοί ενόψει για τους κιτρινόμαυρους που κρίνουν την κατηγορία. 

Αυτό που γίνεται στην Πειραική δεν έχει προηγούμενο. Την μία εβδομάδα η ομάδα εμφανίζεται παθιασμένη, παίζει στα ίσια τον τρίτο της βαθμολογίας Φαληρικό και δικαιούται ακόμα και τη νίκη παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες και την άλλη εξαφανίζεται από το γήπεδο και γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις της εμφανώς ανώτερης Δραπετσώνας, η οποία υποχρέωσε τους κιτρινόμαυρους σε ήττα ντροπή με 7-0. Την ίδια ώρα ο Πυθαγόρας επικράτησε του Καραβά με 3-1 και μείωσε την απόσταση στους δύο πόντους και πλέον τα τέσσερα ματς που ακολουθούν με ΑΟΚ Φαλήρου (ΣΕΦ), Πυθαγόρα (εκτός), Καραβά (ΣΕΦ) και Κύπρο Κορυδαλλού (εκτός) είναι ΤΕΛΙΚΟΙ και κρίνουν την κατηγορία για την ομάδα του Κυπραίου που οφείλει να δείξει το καλό της πρόσωπο. 

Για την Δραπετσώνα τρία τέρματα σημείωσε ο Ηλιόπουλος (23′,60′ πέναλτι, 84') και από ένα οι Σαουλίδης 6′, Βασιλόπουλος Θ. 55′ , Βασιλόπουλος Α.62′ πέναλτι , Μπάρκα 68′.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Παπαφακλής( 77′ Τσιτλακίδης) , Μάγειρας( 61′Γιαννάκης) , Δερζιώτης( 66′ Μπάρκα) , Δοξακόπουλος, Βασιλόπουλος Α., Ζαχαριάδης , Σαουλίδης Βασιλόπουλος Θ. Βασίου, Ηλιόπουλος, Κοκλιώτης.

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Παναγάκος, Σδρένιας, Τσιόπουλος, Μαυρέλης Ν. Μπάλιας, Μπινόζι( 46′ Γερανάκης) , Μεδούρης, Μαυρέλης Α., Κεσανίδης, Καμαριωτάκης( 65′ Πολίτης) , Καρβούνης ( 64′ Σέχου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.