Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή με Δραπετσώνα


Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται άπαντες στην Πειραϊκή με το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΑΣ Δραπετσώνας να ορίζεται για την Κυριακή στις 11.00 στο ΣΕΦ. 

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Το ποτήρι ξεχείλισε»





Ανακοίνωση - καταπέλτης από την Πειραϊκή για την διαιτησία του Ιωαννίδη και των βοηθών του στον αγώνα με τον Φαληρικό, με την οποία φέρνει προ των ευθυνών της την επιτροπή διαιτησίας.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Φαληρικός - Πειραϊκή 3-0

Νέα ήττα για την Πειραική, αυτή τη φορά με 3-0 από τον Φαληρικό. Πλασματικό το σκορ, πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους κιτρινόμαυρους και πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ιωαννίδη. 

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σαββάτο με Φαληρικό!


Το Σαββάτο στις 3.30 το μεσημέρι ορίστηκε η αναμέτρηση με τον Φαληρικό στο ΕΑΚ Κορυδαλλού, με την προετοιμασία της Πειραϊκής να ξεκινάει από το απόγευμα της Τρίτης. 

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Κόστισαν λάθη και αστοχία»


Ο προπονητής της Πειραικής Γιαννης Κυπραίος ανέλαβε την ευθύνη για μια ακόμα βαριά ήττα, στάθηκε στα προσωπικά λάθη και την αστοχία που στοίχισαν κόντρα στον Παντζιτζιφιακό και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια πως η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Παντζιτζιφιακός - Πειραική 4-1

Για ένα ημίχρονο εμφανίστηκε στο γήπεδο η Πειραική, που δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους και το πλήρωσε ακριβά με βαριά ήττα 4-1 από τον Παντζιτζιφιακό.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή η πρεμιέρα!


Για την Κυριακή το πρωί (11.00) ορίστηκε ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Παντζιτζιφιακό στο γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών. Στο φουλ οι... μηχανές και η προετοιμασία της ομάδας. 

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος!


Σε ρυθμούς πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και του αγώνα με τον Παντζιτζιφιακό κινούνται πλέον άπαντες στην Πειραική.