Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Κόστισαν λάθη και αστοχία»


Ο προπονητής της Πειραικής Γιαννης Κυπραίος ανέλαβε την ευθύνη για μια ακόμα βαριά ήττα, στάθηκε στα προσωπικά λάθη και την αστοχία που στοίχισαν κόντρα στον Παντζιτζιφιακό και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια πως η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Η νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 4-1 από τον Παντζιτζιφιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έφερε έντονο προβληματισμό στην Πειραϊκή. Ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος μιλώντας στο fcpeiraiki.blogspot, ναι μεν βγήκε μπροστά αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα «χρέωσε» το άσχημο ξεκίνημα στη Β' Πειραιά στην κακή μέρα που βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, αλλά και την αστοχία στην τελική προσπάθεια. 

Καθώς η αλήθεια είναι πως εάν οι κιτρινόμαυροι είχαν αξιοποιήσει τις κλασικές ευκαιρίες που είχαν με Κεσανίδη και Ψυλλάκη (τρεις φορές) θα είχαν φύγει με το διπλό από τις Τζιτζιφιές. 

«Σε ακόμα ένα παιχνίδι πληρώσαμε καθαρά τα ατομικά λάθη που κάναμε και μοιραία ηττηθήκαμε με αυτό το βαρύ σκορ», είπε ο Γιάννης Κυπραίος και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ο τερματοφύλακάς μας δεν ήταν σε καλή μέρα, αλλά συμβαίνουν αυτά. Μπήκαμε πολύ νωθρά στο γήπεδο και πολύ νωρίς βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ από ένα λάθος. Το γκολ που δεχτήκαμε, όμως, μας ξύπνησε κατά κάποιο τρόπο και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους θα έπρεπε εκτός από το γκολ της ισοφάρισης να έχουμε τελειώσει τουλάχιστον δύο φάσεις ακόμα και να μπούμε στα αποδυτήρια με υπέρ μας σκορ. Δεν τα καταφέραμε, χάσαμε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στην αρχή του δευτέρου μέρους και μετά το 2-1 ήρθε η κατάρρευση». 

«Η ομάδα πάνω από όλους»

Ο Γιάννης Κυπραίος, επίσης, έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας, λέγοντας: «Δεδομένα η ευθύνη βαραίνει εμένα και την αναλαμβάνω. Από και και πέρα, όμως, από την Τρίτη που η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις θα δουλέψουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι με τον Φαληρικό και θα οριοθετηθούν κάποιες κόκκινες γραμμές. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και από όλα».

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.