Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Φαληρικός - Πειραϊκή 3-0

Νέα ήττα για την Πειραική, αυτή τη φορά με 3-0 από τον Φαληρικό. Πλασματικό το σκορ, πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους κιτρινόμαυρους και πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ιωαννίδη. 

Πολύ πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ ηττήθηκε η Πειραική από τον Φαληρικό. Οι κιτρινόμαυροι για ακόμα ένα παιχνίδι πλήρωσαν τα εύκολα λάθη και την εκνευριστική αστοχία στην τελική προσπάθεια. Είναι δεδομένο πως δεν θα βγάζει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι τέσσερις πέντε κλασικές φάσεις για γκολ, όπως έχει συμβεί στα δύο πρώτα ματς και για αυτόν τον λόγο πρέπει κάποια στιγμή η μπάλα να καταλήξει στα δίκτυα. Διαφορετικά ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμωρεί και πολλές φορές πολύ σκληρά, όπως συνέβη τόσο με τον Παντζιτζιφιακό όσο και με τον Φαληρικό. 

Παρόλα αυτά πρέπει να τονιστεί πως η ομάδα μας έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Ιωαννίδη και των βοηθών του Τζίκα και Κ. Κεφαλιάκου. Ο νεαρός ρέφερι τα έκανε... μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο, τον πήρε στον... λαιμό του ο δεύτερος βοηθός Κ. Κεφαλιάκος στο δεύτερο γκολ του Φαληρικού, με τον σκόρερ να είναι ΜΟΝΟ ένα μέτρο οφσάιντ, ενώ θα έπρεπε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπαρλή στο 75 με το σκορ στο 2-0 και την Πειραική να πιέζει. Ελέγχεται επίσης για μια φάση σε ανατροπή του Ψυλλάκη εντός περιοχής στα μισά του δεύτερου μέρους. 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Φαληρικός ευτύχησε να μπει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, καθώς στο δεύτερο μόλις λεπτό μετά από ολέθριο λάθος στην άμυνα, ο Μπιρακάκης έκανε το 1-0. Η Πειραική προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ψυλλάκη σε δύο περιπτώσεις να αστοχεί. Και από την στιγμή που δεν βάζεις γκολ θα δεχτείς, όπως κι έγινε στο 44 με τον Μπιρακάκη από θέση οφσάιντ να νικάει τον Βλαχόπουλο για το 2-0. 

Στην επανάληψη η Πειραική πατούσε καλύτερα από τον αντίπαλο της στο γήπεδο, με τον Φαληρικό να έχει δώσει χώρο και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ψυλλάκης, Φλαμπούρης και Κεσανίδης έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να βάλουν ξανά στο παιχνίδι την ομάδα μας και μοιραία στο 90 ο Ε. Σταυράκογλου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους. 

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σκλάβος, Καραμάνογλου, Αργυρός, Κιουράνης, Φραγκόπουλος, Πελεγρίνης
(60 Τσιρτσίκος), Σπέρτος, Κουτσουναμέντος, Ε. Σταυράκογλου, Μπαρλής (83 Γαζιάς), Μπιρακάκης (70 Μάναλης). 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Βλαχόπουλος, Μεδούρης, Γόγολης, Μπριλάκης, Δαρειώτης, Τσιτούρας, Ψυλλάκης (80 Βλάχος), Φλαμπούρης, Τ. Μαυρέλης (65 Κεσανίδης), Χατζαντωνάς (25 Σδρένιας). 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.