Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή η πρεμιέρα!


Για την Κυριακή το πρωί (11.00) ορίστηκε ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Παντζιτζιφιακό στο γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών. Στο φουλ οι... μηχανές και η προετοιμασία της ομάδας. 


Ετοιμη να μπει στη... μάχη της Β΄Πειραιά είναι η Πειραϊκή. Οι κιτρινόμαυροι την Κυριακή στις 11 το πρωί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στο γήπεδο της Παραλίας των Τζιτζιφιών τον Παντζιτζιφιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θέλουν να μπουν με το δεξί σε αυτόν τον... μαραθώνιο. 

Το δείγμα, άλλωστε, στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια σε κύπελλο και μπαράζ δεν ήταν το αναμενόμενο και άπαντες στον σύλλογο έχουν πεισμώσει να βγάλουν στο γήπεδο τον πραγματικό τους εαυτό. Οι δυνατότητες, εξάλλου, υπάρχουν και τις έβγαλε η ομάδα στα περισσότερα από τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Σκοπός, όμως, είναι να τις δείξει και κάτω από καθεστώς πίεσης, όπως αυτή που υπάρχει στα επίσημα και δη στο πρωτάθλημα. 

Απέναντί στην Πειραϊκή θα βρεθεί μια ομάδα με παίκτες που είναι χρόνια μαζί και παραμένει επικίνδυνη. Κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να έρθει να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 ευρώ, φοιτητικό - νεανικό έως 18 ετών -πολυτέκνων 1 ευρώ και οι γυναίκες δωρεάν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.