Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Παντζιτζιφιακός - Πειραική 4-1

Για ένα ημίχρονο εμφανίστηκε στο γήπεδο η Πειραική, που δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους και το πλήρωσε ακριβά με βαριά ήττα 4-1 από τον Παντζιτζιφιακό.


Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Πειραική. Οι κιτρινόμαυροι αν και καλύτεροι του αντιπάλου τους στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις κλασσικές ευκαιρίες που είχαν και στην επανάληψη πλήρωσαν τα πολλά ατομικά λάθη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει ακόμα μια βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 4-1 από τον Παντζιτζιφιακό.

Η ομάδα της Καρπάθου μόλις στο 11 βρέθηκε μπροστά στο σκορ από προβολή του Μπάρακ που πρόλαβε στην έξοδο τον Βλαχόπουλο. Η Πειραική από εκείνο το σημείο ανέβασε στροφές, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ψυλλάκη να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Χατζαντώνης κράτησε τον Παντζιτζιφιακό όρθιο με καίριες επεμβάσεις.

Η ισοφάριση παρόλα αυτά ήρθε στο 38 με πέναλτι που κέρδισε ο Ψυλλάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Κεσανίδης. Φάση στην οποία λανθασμένα ο διαιτητής Ισάνογλου δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον κίπερ των γηπεδούχων, καθώς ο επιθετικός της Πειραικής τον είχε προσπεράσει και ήταν φάτσα με το τέρμα σε προφανή θέση για γκολ.

Στην αρχή της επανάληψης και πάλι ο Ψυλλάκης βρέθηκε μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια, σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Παντζιτζιφιακού, ο οποίος βγήκε νικητής σε ακόμα μια φάση.

Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο και με τρία γκολ από τους Μπάρακ (65), Κυτέα (72) και Κ. Γιαλλουράκη (80) έφτασαν στο άνετο 4-1.

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Βλαχόπουλος, Μεδούρης, Κουτρής (65 Λεονάρντο), Μπριλλάκης, Δαρειώτης, Μαυρέλης Τ., Τσίτουρας, Μπινόζι (60 Γόγολης), Κεσανίδης, Μπάλιας (71 Κοπαλιός), Ψυλλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.