Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Φουλ ρυθμοί και φιλικά


Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι κιτρινόμαυροι με τους ρυθμούς στο φουλ και δύο φιλικά δοκιμών μέσα στο Σαββατοκύριακο με Πανφαληρικό και ΑΟ Κορυδαλλού.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτάζουμε και σας περιμένουμε!

Οι Μάγιας έπεσαν έξω, ο κόσμος δεν καταστράφηκε, αλλά εμείς έχουμε σκοπό να «καταστρέψουμε» με την καλή έννοια τον Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής. Ο ΑΟ Πειραϊκή κάνει πάρτι και σας περιμένει όλους να το γιορτάσουμε στο SEVEN CLUB (Κάστορος 41, Πειραιάς) και να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να το γλεντήσουμε μέχρι το πρωί. Τιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό.

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Αντίο» σε Ιορδανίδη


Το τελευταίο του παιχνίδι με την Πειραϊκή έδωσε ο Ηλίας Ιορδανίδης, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον στέλνουν στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ από τον «Κοντρέρας» σε διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες και ευχές για τη συνέχεια. 

«Τετράσφαιρη» Πειραική!


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2012 η Πειραική που επιβλήθηκε με 4-0 της Κύπρου Κορυδαλλού στο εξ' αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής. Κεσανίδης, Νίκος Μαυρέλης, Μπάλιας και ο αρχηγός Μεδούρης τα γκολ, μπορούσαν περισσότερα τέρματα οι κιτρινόμαυροι. 

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αψογη φιλοξενία


ΤΟ ΔΣ του ΑΟ Πειραικής και προσωπικά ο πρόεδρος Βασίλης Καμαριωτάκης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της Αναγέννησης Μοσχάτου και τους ανθρώπους του σωματείου για την άψογη και μέσα σε αθλητικά πλαίσια φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι, παρά το αρνητικό για την ομάδα τους αποτέλεσμα. Υποσχόμαστε πως θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

Το πάρτι της τρέλας!


Την ημέρα της... καταστροφής του κόσμου (21/12) η Πειραϊκή χορεύει στο SEVEN CLUB (Κάστορος 41, Πειραιάς) και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να το γλεντήσουμε μέχρι το πρωί. Τιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό. 

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Απέδρασε με «διπλό» από το Μοσχάτο!



Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ΠΕΙΡΑΙΚΑΡΑ που έφυγε με το «διπλό» από το Μοσχάτο επικρατώντας με 1-0 της τοπικής Αναγέννησης. Σκόρερ ο Μπάλιας που είχε και δοκάρι, έβγαλαν ψυχή οι κιτρινόμαυροι, κράτησε ο Θωμάς στο τέλος.  

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Μην φτάσουμε στα άκρα»


Βράζουν στην Πειραική με τον διαιτητή Περδικούρη και τον παρατηρητή Λεοντσίνη για όσα έγιναν στον αγώνα με την Ειρήνη 2005. 

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχωμένη ισοπαλία!


Παρά την προκλητική διαιτησία του Περδικούρη που πήγε να τινάξει το ματς με την Ειρήνη 2005 στον αέρα, η ψυχωμένη Πειραϊκή στο 97' με τον Νίκο Μαυρέλη πήρε έναν χρυσό βαθμό και έβαλε φρένο στους πρωτοπόρους για δεύτερη φορά φέτος, μετά από αυτή με τον ΑΟΚ Φαλήρου. Απέκρουσε πέναλτι-φάντασμα ο Θωμάς, αποβολή Μεδούρη. 

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Εξιτήριο σε Τσίτουρα


Σε πετυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού, μετά την ολική ρήξη που υπέστη κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου, υπεβλήθη ο Σπύρος Τσίτουρας και πήρε εξιτήριο από το Metropolitan. Η οικογένεια της Πειραϊκής του εύχεται ταχεία ανάρρωση και σύντομα κοντά μας γερός και σιδερένιος. 

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γήπεδο μόνο για... πόλο!


Αναβολή στον αγώνα με την Κύπρο Κορυδαλλού καθώς το έτσι κι αλλιώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο γήπεδο του ΣΕΦ μετατράπηκε σε πισίνα και παρά τις προσπάθειες το νερό δεν κατέστη δυνατόν να απομακρυνθεί από τον - ο Θεός να τον κάνει - αγωνιστικό χώρο.