Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Μην φτάσουμε στα άκρα»


Βράζουν στην Πειραική με τον διαιτητή Περδικούρη και τον παρατηρητή Λεοντσίνη για όσα έγιναν στον αγώνα με την Ειρήνη 2005. 

Για ακόμα μια φορά, η τέταρτη τη φετινή σεζόν, η ομάδα μας έπεσε πάνω σε μια εχθρική διαιτησία με τον κύριο Περδικούρη να καταφέρνει να αφήσει με παράπονα τόσο την Πειραική, όσο και την συμπαθέστατη κατά τα άλλα ομάδα της Ειρήνης, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για το νεανικό σύνολο που έχει δημιουργήσει και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Οπως συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο βοηθούς Γιαννίκο και Φωτιάδη για την παρουσία τους στο παιχνιδι. 

Ο συγκεκριμένος διαιτητής λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, αφενός με τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας στο πρώτο μέρος με το σκορ 0-0 κι ενώ το μαρκάρισμα είναι φανερά εντός περιοχής, εκείνος δείχνει φάουλ εκτός αυτής και κυρίως με την απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στο 75', παράβαση που μόνο αυτός είδε καθώς περίμενε καρτερικά από τον βοηθό του κ. Γιαννίκο να του κάνει κάποιο νόημα - ήταν πολύ μακριά από τη φάση ο κύριος Περδικούρης - αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με καθυστέρηση πήρε πάνω του τη φάση και υπέδειξε λανθασμένα παράβαση. 

Αυτό όπως είναι λογικό έφερε την έντονη αντίδραση των παικτών μας και του προπονητή της ομάδας Γιάννη Κυπραίου, οι οποίοι όμως δεν του επιτέθηκαν ούτε με φραστικό τρόπο, παρά μόνο ο προπονητής της ομάδας προς τιμήν του παραδέχθηκε ότι τον εξύβρισε - για αυτό και η ορθή αποβολή του - καθώς για 10 λεπτά περιφερόταν μέσα στην περιοχή και πήρε την απόφαση να διακόψει το ματς και να πάει στα αποδυτήρια για λόγο που μόνο αυτός ξέρει.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο παρατηρητής του αγώνα κύριος Λεοντσίνης ήταν προκλητικός με τους παίκτες μας και προκατειλημμένος με την ομάδα μας και χωρίς λόγο και αιτία δημιούργησε ένταση και μας τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τόσο με όσα μετέφερε στον διαιτητή όσο και με την έκθεση που συνέταξε. Για αυτόν τον λόγο θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα ζητήσει εξαίρεση παρατηρητή. 

Εμείς δεν ζητάμε τίποτε άλλο εκτός από ισονομία και σεβασμό όπως αρμόζει στον ιστορικό σύλλογό μας. Εχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Ενωσης, αλλά επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει η αντιμετώπιση που έχουμε. Εμείς ως Πειραική θα βρεθούμε στο συμβούλιο της Ενωσης και θα καταθέσουμε την διαμαρτυρία μας, τόσο στο ΔΣ όσο και στον πρόεδρο κύριο Μπρατσόλη. Μην μας αναγκάσετε να φτάσουμε στα άκρα και αποσύρουμε την ομάδα από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.