Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Απέδρασε με «διπλό» από το Μοσχάτο!



Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ΠΕΙΡΑΙΚΑΡΑ που έφυγε με το «διπλό» από το Μοσχάτο επικρατώντας με 1-0 της τοπικής Αναγέννησης. Σκόρερ ο Μπάλιας που είχε και δοκάρι, έβγαλαν ψυχή οι κιτρινόμαυροι, κράτησε ο Θωμάς στο τέλος.  

Τα δύσκολα φαίνεται πως ταιριάζουν στην ομάδα μας, καθώς ακόμα μια ομάδα από αυτές που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα ένιωσε για τα καλά τι θα πει Πειραϊκή και πως κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την ψυχή αυτής της ομάδας, αυτών των παικτών. 

Οι κιτρινόμαυροι, έστω και με απουσίες έστω και χωρίς τον τιμωρημένο αρχηγό Μάκη Μεδούρη, δείχνουν πως βρίσκουν τα πατήματά τους και πιστεύουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους, απέδρασαν με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό από το Μοσχάτο, επικρατώντας με 1-0 της  τοπικής Αναγέννησης. Σκόρερ ο Κώστας Μπάλιας στο 70' μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Σδρένια, Τσιόπουλου και πάσα του τελευταίου στον Μπάλια που από το σημείο του πέναλτι σημάδεψε γωνία και δεν λάθεψε. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός της Πειραϊκής έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στην εξαιρετική λόμπα που επιχείρησε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βαρθαλαμάκη. 

Η Αναγέννηση, που στο ξεκίνημα μπήκε πιο δυνατά με στόχο το γρήγορο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε, μετά το γκολ πίεσε για την ισοφάριση αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό για ακόμα ένα ματς Θωμά που κατέβασε ρολά όποτε χρειάστηκε.

Δύσκολα βρίσκεις παίχτη που υστέρησε από την Πειραϊκή, αλλά σίγουρα η μετάθεση του Γιάννη Ψυλλάκη από τον Κυπραίο στην άμυνα έχει φέρει αποτελέσματα, καθώς ο νεαρός άσος είναι εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και δένει πολύ καλά με τον Νίκο Μαυρέλη. 

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα ανάσανε βαθμολογικά, αλλά για να αποκτήσει αξία η νίκη αυτή θα πρέπει την Τετάρτη στο εξ αναβολής ματς με την Κύπρο Κορυδαλλού οι κιτρινόμαυροι να βγάλουν την ίδια ψυχή, να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο και να κάνουν χαρούμενες γιορτές!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ. (Ορφανός): Βαρθαλαμάκης, Λάμπρου, Σινάνι (46’ Ταχιράι), Φασουλάκος, Ναυπλιώτης, Νικολάου, Τόττης Κ., Δεδής, Τόττης Φ., Βασίλι, Λέκκας

ΠΕΙΡΑΙΚΗ (Κυπραίος): Θωμάς, Γόγολης, Τσιόπουλος, Ιορδανίδης, Μαυρέλης Ν., Σδρένιας, Ψυλλάκης, Μπάλιας, , Κεσανίδης, Μπινόζι, Μαυρέλης Τ. (71’ Ευαγγελίδης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σύρρος ΒΟΗΘΟΙ: Σγάντζος, Αργύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.