Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχωμένη ισοπαλία!


Παρά την προκλητική διαιτησία του Περδικούρη που πήγε να τινάξει το ματς με την Ειρήνη 2005 στον αέρα, η ψυχωμένη Πειραϊκή στο 97' με τον Νίκο Μαυρέλη πήρε έναν χρυσό βαθμό και έβαλε φρένο στους πρωτοπόρους για δεύτερη φορά φέτος, μετά από αυτή με τον ΑΟΚ Φαλήρου. Απέκρουσε πέναλτι-φάντασμα ο Θωμάς, αποβολή Μεδούρη. 

Στο ίδιο έργο θεατές. Για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν η Πειραϊκή αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία και όσο κι αν θέλουμε να σταθούμε μόνο στο αγωνιστικό μέρος καθαρά δεν μπορεί να συμβεί αυτό με διαιτητές τύπου Περδικούρη. Ο ρέφερι του αγώνα με την Ειρήνη πήγε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του, κατάφερε να αφήσει με παράπονα και τις δύο ομάδες και με τις... ευλογίες του παρατηρητή Λεοντσίνη - που ήταν προκατειλημμένος - έγραψε ότι ήθελε στο Φ.Α. τυλίγοντας σε μια κόλλα χαρτί την ομάδα μας. 

Η Πειραϊκή, όμως, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα - και συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ειρήνης για το νεανικο σύνολο που έχουν φτιάξει -  εμφανίστηκε ψυχωμένη, δεν απειλήθηκε καθόλου από μια επίθεση που μέχρι σήμερα... έβγαζε φωτιές και εάν ήταν πιο προσεκτική ίσως έπαιρνε και κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Οι Κιτρινόμαυροι δεν λύγισαν ούτε από το πέναλτι ΦΑΝΤΑΣΜΑ που καταλόγισε ο Περδικούρης στο 75' και έφερε την αναστάτωση στο γήπεδο, αλλά ο Θωμάς ήταν εκεί και είπε όχι από την άσπρη βούλα στον Τζανιδάκη, και δεν το έβαλαν κάτω ούτε στην ψυχρολουσία του 92' με το γκολ του Νομικού που έδειχνε να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της Ειρήνης. Η ομάδα βγήκε μπροστά, το πίστεψε  και δικαιώθηκε στο 97' με τον Νίκο Μαυρέλη. Μελανό σημείο η αποβολή του αρχηγού Μάκη Μεδούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο φινάλε.  

ΠΕΙΡΑΙΚΗ (Κυπραίος): Θωμάς, Γόγολης, Τσιόπουλος, Μαυρέλης Ν., Μπινόζι, Μεδούρης, Ψυλλάκης, Καρβούνης (86’ Ευαγγελίδης), Κεσανίδης, Μπάλιας, Σδρένιας

ΕΙΡΗΝΗ 2005 (Αναστασίου): Λυμπέρης, Κουκουνάκης Γ., Νικολόπουλος (52’ Καναβός), Σιέκας, Κύριος, Κούμης, Αλεξάκης (84’ Μακρυγιώργος), Κουκουνάκης Σ. (67 Κοττάκης), Νομικός, Αυγέρης, Τζανιδάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Περδικούρης ΒΟΗΘΟΙ: Γιαννίκος, Φωτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.