Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Τετράσφαιρη» Πειραική!


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2012 η Πειραική που επιβλήθηκε με 4-0 της Κύπρου Κορυδαλλού στο εξ' αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής. Κεσανίδης, Νίκος Μαυρέλης, Μπάλιας και ο αρχηγός Μεδούρης τα γκολ, μπορούσαν περισσότερα τέρματα οι κιτρινόμαυροι. 

Την αγωνιστική της άνοδο μετά το σοκ της ήττας από τον Καραβά την 6η αγωνιστική επιβεβαίωσε η Πειραϊκή και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2012. Οι κιτρινόμαυροι στο εξ' αναβολής ματς με την Κύπρο Κορυδαλλού πέτυχαν την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους τη φετινή σεζόν με ένα εκπληκτικό δεύτερο μέρος και το κοντέρ να σταματάει στο 4-0, ενώ εάν ο Ψυλλάκης ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η ομάδα του Γιάννη Κυπραίου μπήκε στο γήπεδο με το... μαχαίρι στα δόντια, όπως όφειλε να κάνει για να μην πετάξει στα σκουπίδια την μεγάλη νίκη στο Μοσχάτο κόντρα στην Αναγέννηση. Και μπορεί στο πρώτο μέρος το γκολ να μην ήρθε, αλλά η κυριαρχία της Πειραϊκής ήταν εμφανής και το πρώτο τέρμα ζήτημα χρόνου. 

Μετά τις εσωτερικές αλλαγές στην επανάληψη η εικόνα βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κεσανίδης με γυριστό άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 4 γκολ τη φετινή σεζόν. Ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών για να έρθει το... ξερό σουτ του Νίκου Μαυρέλη λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι για να κλειδώσει τη νίκη και να ακολουθήσει... πάρτι στην αντίπαλη εστία, με την Κύπρο ανήμπορη να αντιδράσει και με πεσμένη ψυχολογία μετά τα δύο τέρματα που δέχθηκε. 

Το 3-0 έγινε στο 74' από τον Μπάλια με σουτ μετά από κόρνερ του Μεδούρη και διώξιμο των αμυντικών, με τον μεσοεπιθετικό της Πειραϊκής να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 83' από τον Μεδούρη, με πλασέ από κοντά μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ψυλλάκη, με τον αρχηγό να επιβραβεύεται για την πολύ καλή του εμφάνιση. 

Μοναδικό μελανό σημείο η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σέχου, που διαπληκτίστηκε με αντίπαλο και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε τους 11 βαθμούς, με 7 στα τελευταία τρία ματς, και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Επόμενος αντίπαλος μετά τις γιορτές το Χατζηκυριάκειο. 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Θωμάς, Γόγολης, Σδρένιας, (46' Ευαγγελίδης), Μαυρέλης Ν., Ιορδανίδης, Ψυλλάκης, Μεδούρης, Μπάλιας, Κεσανίδης (86' Μαυρέλης Τ.), Μπινόζι, Τσιόπουλος (80' Σέχου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.