Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Αντίο» σε Ιορδανίδη


Το τελευταίο του παιχνίδι με την Πειραϊκή έδωσε ο Ηλίας Ιορδανίδης, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον στέλνουν στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ από τον «Κοντρέρας» σε διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες και ευχές για τη συνέχεια. 


Μια σημαντική απώλεια θα έχει από εδώ και στο εξής η Πειραϊκή. Οι κιτρινόμαυροι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού Ηλία Ιορδανίδη ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάζεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και το ματς με την Κύπρο ήταν το τελευταίο που έδωσε με τα κιτρινόμαυρα. 

Ο «Κοντρέρας», όπως είναι το παρατσούκλι του 23χρονου αμυντικού, με δηλώσεις του στο fcpeiraiki.blogspot.com τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση και τον πρόεδρο Βασίλη Καμαριωτάκη, αλλά και τον προπονητή Γιάννη Κυπραίο που μου έδωσαν την δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτή την οικογένεια. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για το διάστημα που ήμασταν μαζί. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια και πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή. Είστε όλοι καλοί παίκτες και το έχετε αποδείξει. Θα είμαι κοντά σας έστω κι αν οι υποχρεώσεις μου με κρατούν μακριά από την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο. Εις το επανιδείν». 

Από την πλευρά της η διοίκηση της Πειραϊκής, ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος και οι ποδοσφαιριστές εύχονται καλή συνέχεια στον Ηλία, τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα και η πόρτα της Πειραϊκής θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς χάνουμε μια σημαντική μονάδα απο το ρόστερ μας.Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα,έστω και για μερικούς μήνες.Μακάρι οι δρόμοι μας να ξαναβρεθούν στο μέλλον!!Καλή τύχη Ηλία σε ό,τι κάνεις στην ζωή σου.Σ'ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.