Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κατηφόρας συνέχεια...



Νέα ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΑΣ Ποντίων με 5-1 για την Πειραϊκή που έκλεισε με πολύ άσχημο τρόπο τον πρώτο γύρο και πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να μην μπει σε περιπέτειες. 17 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν δεχτεί οι κιτρινόμαυροι, όσα στις πρώτες 10 αγωνιστικές!!!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γιάνναρε περαστικά!



Η οικογένεια της Πειραϊκής εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο παίκτη του Αργοναύτη, Γιάννη Παπαφακλή και συγχαίρει για την ετοιμότητά του, την ψυχραιμία του και άμεση επέμβασή του τον παράγοντα του ΔΑΟ Παναγιώτη Σίνο που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή. 

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αξια της μοίρας της...


Η Πειραϊκή για ένα ημίχρονο έδειξε καλό πρόσωπο, προηγήθηκε με τον Γερανάκη κόντρα στον Παννεαπολικό, αλλά μετά την ισοφάριση έπαθε μπλακ άουτ και ηττήθηκε με 4-2. Από μία κόκκινη για κάθε ομάδα, με 9 τελείωσαν οι κιτρινόμαυροι λόγω τραυματισμού του Γόγολη.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πολλά προβλήματα


Εκτός από το πρόβλημα στην ψυχολογία που μοιραία φέρνει μια ήττα με 8-1 όπως αυτή με τον ΑΟ Πειραιά ο Γιάννης Κυπραίος καλείται να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά θέματα, καθώς οι Μεδούρης, Μπάλιας, Σδρένιας και Ψυλλάκης αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το ματς.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ηττα ντροπή


Η Πειραική δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, τα νεύρα κυριάρχησαν και ο ΑΟ Πειραιάς έκανε πάρτι υποχρεώνοντας τους κιτρινόμαυρους σε βαριά ήττα με 8-1, την πρώτη μετά από τέσσερα ματς. 

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Συγκέντρωση και πειθαρχία»


Ο προπονητής της Πειραϊκής Γιάννης Κυπραίος αναγνωρίζει την δυναμική του ΑΟ Πειραιά, τον οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα μας την Κυριακή, αλλά πιστεύει στο αποτέλεσμα που μπορεί να έρθει μέσα από την συγκέντρωση και την πειθαρχία. Χάνει Μπριλάκη λόγω στρατού, επανέρχονται τρεις. 

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ενίσχυση στον άσσο!


Την πρώτη της μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσε η Πειραική που ήρθε σε συμφωνία με το Χατζηκυριάκειο για την παραχώρηση του 26χρονου τερματοφύλακα Αντώνη Παναγάκου. 

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στο μηδέν το τοπικό ντέρμπι!


Καλύτερη η Πειραϊκή δεν κατάφερε, όμως, να επικρατήσει του Χατζηκυριακείου στο τοπικό ντέρμπι, το οποίο κόλλησε στο 0-0. Δοκάρι ο Μπάλιας στο 65', ακυρώθηκε (κανονικό) γκολ του Μεδούρη.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μπαλώματα στο ΣΕΦ!



Με μπαλώματα και άμμο έκλεισαν την τρύπα από την... καθίζηση του αγωνιστικού χώρου στο ΣΕΦ και όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση της ομάδας μας με το Χατζηκυριάκειο. 

«Βυθίστηκε» το ΣΕΦ!


Από την στιγμή που οι αρμόδιοι το έχουν αφήσει στην τύχη του κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό και μπροστά από την μία εστία στο ΣΕΦ υποχώρησε (!) ο αγωνιστικός χώρος δημιουργώντας μια τεράστια λακούβα. Πιθανή αναβολή στην αναμέτρηση με το Χατζηκυριάκειο.