Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Συγκέντρωση και πειθαρχία»


Ο προπονητής της Πειραϊκής Γιάννης Κυπραίος αναγνωρίζει την δυναμική του ΑΟ Πειραιά, τον οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα μας την Κυριακή, αλλά πιστεύει στο αποτέλεσμα που μπορεί να έρθει μέσα από την συγκέντρωση και την πειθαρχία. Χάνει Μπριλάκη λόγω στρατού, επανέρχονται τρεις. 

Την Κυριακή η Πειραϊκή καλείται να κάνει ακόμα μια «έκπληξη» αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και πολύ δυνατό ΑΟ Πειραιά στο Ρέντη. Οι κιτρινόμαυροι φυσικά έχουν σαν στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ανάσα βαθμολογική και θα τους απομακρύνει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την συγκέντρωση και την αγωνιστική πειθαρχία, όπως αναφέρει ο Γιάννης Κυπραίος.

«Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Πειραιάς. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά φυσικά και δεν υπάρχει κανένας φόβος. Εχουμε αποδείξει πολλάκις πως στα δύσκολα είμαστε δυνατοί και όσοι μας υποτίμησαν το πλήρωσαν πολύ ακριβά», είπε στο fcpeiraiki.blogspot ο προπονητής της Πειραικής και πρόσθεσε: «Στόχος είναι να εκμηδενίσουμε τα ατού των αντιπάλων και με συγκέντρωση και πειθαρχία μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στην δύσκολη ώρα (σ.σ. 10.30 το πρωί) που διεξάγεται ο αγώνας που είναι βάρβαρη και λόγω των καιρικών συνθηκών». 

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα ο Κυπραίος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου στους Δαρειώτη, Φλαμπούρη και Καρβούνη, ενώ απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Σέχου και οι μακροχρόνια τραυματίες Τσίτουρας και Πολίτης. 

Πρόβλημα υπάρχει με τον Κώστα Μπριλάκη, ο οποίος στις 21/1 παρουσιάζεται στο στρατό και μοιραία θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.