Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πολλά προβλήματα


Εκτός από το πρόβλημα στην ψυχολογία που μοιραία φέρνει μια ήττα με 8-1 όπως αυτή με τον ΑΟ Πειραιά ο Γιάννης Κυπραίος καλείται να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά θέματα, καθώς οι Μεδούρης, Μπάλιας, Σδρένιας και Ψυλλάκης αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το ματς.

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος ενόψει ακόμα μιας δύσκολης αναμέτρησης όπως αυτή με τον Παννεαπολικό που ακολουθεί στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός Μάκης Μεδούρης και οι Γιάννης Ψυλλάκης, Κώστας Μπάλιας και Θανάσης Σδρένιας αποχώρησαν με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Πειραιά και η συμμετοχή τους σε πρώτη φάση είναι αμφίβολη. Εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Πολίτης και Τσίτουρας, όπως και ο τιμωρημένος Σέχου, ενώ στα χακί ντύνεται ο Μπριλάκης. 

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. afiste ta saligkaria re malakismena kai paikste gia tin omada 20 podosfairistes kalous exei i omada kai palebei gia tin sotiria alla i omada den exei proponiti o basilis ftiaxnei tin 11ada den ginetai na paizoun oi filoi tou basili prepei na paizoun oi kaliteroi alla o kipraios fobatai gia tin thesi tou profanos den eksigeite alios pos paizei o medouris basikos ola ta mats

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΥΡΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγνωμη που επεμβενω αλλα θα ηθελα να εκφερω και εγω τα παραπονα μου ως φιλαθλος και χατζηκυριακοτης που παρακολουθω την ομαδα και δυστυχως δεν ειναι η περσυνη πειραικη που βλεπαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς και δεν είναι η περσινή Πειραϊκή διότι άλλαξε η διοίκηση σε μια μέρα μέσα και όλα έγιναν πολύ γρήγορα με τους περισσότερους από το περσινό καλό υλικό για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης και για τους οποίους δεν ευθύνεται η νυν διοίκηση είτε να παραχωρούνται δανεικοί-ελεύθεροι είτε να μην θέλουν να κατέβουν να αγωνιστούν... Το τελευταίο ας προβληματίσει την προηγούμενη διοίκηση. Και πάλι όμως γίνεται από την αρχή μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους λίγους που είναι δίπλα στην ομάδα για να σώσουμε τη φετινή χρονιά και του χρόνου να είμαστε όπως αρμόζει στην ιστορία της Πειραϊκής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pes sti mana sou ta lefta ta afisa sto komodino!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.