Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ηττα ντροπή


Η Πειραική δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, τα νεύρα κυριάρχησαν και ο ΑΟ Πειραιάς έκανε πάρτι υποχρεώνοντας τους κιτρινόμαυρους σε βαριά ήττα με 8-1, την πρώτη μετά από τέσσερα ματς. 

Μετά από ένα αποτέλεσμα όπως αυτό κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Πειραιά δεν χωράει κριτική στην αναμέτρηση. Ο ρέφερι Ιωαννίδης με κάποια λάθη στην αρχή του ματς εκνεύρισε τους κιτρινόμαυρους που μπήκαν με πολλά νεύρα μέσα στο ματς, ο έμπειρος ΑΟ Πειραιάς τα εκμεταλλεύτηκε όλα και το παιχνίδι ξέφυγε. Φυσικά τα σφαλτσοσφυρίγματα του ρέφερι στα πρώτα 20λεπτά του ματς δεν αποτελούν δικαιολογία σε καμία περίπτωση για την ήττα ντροπή με 8-1. 

Για τον ΑΟ Πειραιά σκόραρε τέσσερις φορές ο Ουσταμπασίδης Κ. (28’, 39,’ 54’, 77’), ο οποίος είχε συμμετοχή και στα άλλα τέσσερα τέρματα που σημείωσαν ο Μπαχατούρης (26', 47', 84') και Κοσμίδης (71'). Το γκολ της Πειραικής σημειώθηκε με αυτογκολ του Πατσού (76'). 

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Τσέρος): Πατσιάς, Πάτσος, Κουκάς, Παναρίτης, Κατσικάρος, Πετρόγκωνας, Μπαχατούρης, Μπίτσας (61’ Καλαγκιάς), Καραμανώλης (63΄Σαραντίτης), Ουσταμπασίδης Κ., Ουσταμπασίδης Γ. (68’ Κοσμίδης)

ΠΕΙΡΑΙΚΗ (Κυπραίος): Θωμάς, Γόγολης, Τσιόπουλος, Ψυλλάκης (68’ λ.τρ. Καλομοίρης), Μαυρέλης Ν., Μπινόζι, Μαυρέλης Τ., Μπάλιας, Κεσανίδης, Μεδούρης (46’ λ.τρ. Ευαγγελίδης), Σδρένιας (62’ λ.τρ. Φλαμπούρης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης ΒΟΗΘΟΙ: Μαρινάκης, Τσονάκας

7 σχόλια:

  1. mono 8 fagate ntropi kai mono ntropoi ampaloi mas rezilepsate paretitheite oloi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ESI O ANONIMOS POU LES GIA REZILIA KAI TETEIA NA PAS NA GAMITHEIS .APO TIN ARXI TIS XRONIAS TREXOUN TREIS ANTROPOI KAI MONO POU THA SOSOUN TIN OMADA EPITIXIA EINIA .OSO GIA TO AMPALOI EINMAI SIGOUROS OUTE TI XROMA EINAI I MPALA DEN XEREIS KOMPLEXIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ, ΟΚ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννης Κυπραίος15 Ιανουαρίου, 2013 10:01

    H καλύτερη απάντηση πρός όλος θα δωθεί μέσα στο γήπεδο.Δεχόμαστε την οποιαδήποτε κριτική,καλοπροαίρετη ή όχι.Είναι σαφές πως δεν ενδιαφέρει κανέναν τον τρόπου που χτίστηκε αυτή η ομάδα.Αυτό που ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα και από αυτό κρίνονται όλοι.Καλώς ή κακώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και οφείλουμε να το δεχτούμε και να το αντέξουμε.Εν κατακλύδι ο πρωταρχικός στόχος είναι να διατηρηθούμε στην κατηγορία βάζοντας γερές βάσεις για την επόμενη ακόμα δυσκολότερη χρονιά!!Όταν λοιπόν θα έχουν σταθεροποιηθεί τα πράγματα θα μάθουν όλοι,''εχθροί'' και φίλοι πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ της ομάδας και γενικότερα την λειτουργία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.