Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γιάνναρε περαστικά!



Η οικογένεια της Πειραϊκής εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο παίκτη του Αργοναύτη, Γιάννη Παπαφακλή και συγχαίρει για την ετοιμότητά του, την ψυχραιμία του και άμεση επέμβασή του τον παράγοντα του ΔΑΟ Παναγιώτη Σίνο που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή. 

Παραλίγο τραγωδία στο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕΦ με τον παίκτη του Αργοναύτη Γιάννη Παπαφακλή  κατά την διάρκεια της προπόνησης να πέφτει άτσαλα μετά από εναέρια διεκδίκηση  στο γήπεδο ΤΣΙΜΕΝΤΟ, γιατί χλοοτάπητας δεν είναι, να χάνει τις αισθήσεις του, πιθανότατα να του γυρνάει και η γλώσσα και να κινδυνεύει μια ανθρώπινη ζωή. 

Μετά από ενέργειες του παράγοντα του ΔΑΟ, Παναγιώτη Σίνου ο οποίος έδειξε ετοιμότητα, «καρύδια» και ψυχραιμία και επίσης ενός παίκτη της ΑΕ Νέου Φαλήρου, η οποία είχε την ίδια ώρα προπόνηση, ο οποίος είναι ναυαγοσώστης και με την βοήθεια της πλαστικής κουτάλας που είναι ειδική για τέτοιες περιπτώσεις ο Παπαφακλής επανήλθε όπως και η καρδιά όλων όσων ήταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα και είχαν παγώσει. 

Εκτός φυσικά από την ακαταλληλότητα του γηπέδου θα πρέπει να επισημανθεί ένα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει. Αυτό είναι το γεγονός πως στο γήπεδο δεν υπάρχει ΠΡΟΣΒΑΣΗ για ασθενοφόρο. Μιλάμε για φοβερά πράγματα που δεν έχουν προβληματίσει φαίνεται τους ιθύνοντες όσο θα έπρεπε. Από την μία η πλευρα, αυτή του γηπέδου μπάσκετ, η είσοδος ήταν κλειστή, ενώ από την άλλη αυτή του γηπέδου ποδοσφαίρου ο όμιλος των ψαράδων που είναι εκεί έχει τοποθετήσει μπάρες για να απαγορεύει την είσοδο στα αυτοκίνητα. 

Η οικογένεια της Πειραικής εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Γιάννη Παπαφακλή που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο και συγχαίρει για την ετοιμότητά του, την ψυχραιμία του και άμεση επέμβασή του τον παράγοντα του ΔΑΟ Παναγιώτη Σίνο που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή. 

Παράλληλα θέτει προ των ευθυνών τους τους υπευθύνους να ενεργήσουν αναλόγως προκειμένου στο γήπεδο να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες συνθήκες πριν να είναι πολύ αργά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.