Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στο μηδέν το τοπικό ντέρμπι!


Καλύτερη η Πειραϊκή δεν κατάφερε, όμως, να επικρατήσει του Χατζηκυριακείου στο τοπικό ντέρμπι, το οποίο κόλλησε στο 0-0. Δοκάρι ο Μπάλιας στο 65', ακυρώθηκε (κανονικό) γκολ του Μεδούρη.

Μπορεί το αήττητο σερί της Πειραικής να συνεχίστηκε για τέταρτο σερί αγώνα, αλλά κανείς στον σύλλογο δεν είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με το Χατζηκυριάκειο. Οι κιτρινόμαυροι κόλλησαν στο μηδέν παρά το γεγονός πως είχαν την εδαφική υπεροχή στην αναμέτρηση και ένα δοκάρι με τον Μπάλια στο 65'. Από την άλλη το Χατζηκυριάκειο προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό ενός οφσάιντ στο 70' σε φάση που υπήρχαν οι προϋποθέσεις για γκολ. 

Η Πειραική, όμως, δικαίως φωνάζει με τη σειρά της για ακυρωθέν γκολ του αρχηγού Μάκη Μεδούρη στο 75', με τον επόπτη Πουλόπουλο να κάνει λάθος καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση οφσάιντ μετά το χτύπημα φάουλ του Ψυλλάκη και την κεφαλιά του Μεδούρη. 

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο πρωτοπόρος ΑΟ Πειραιάς, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. 


ΠΕΙΡΑΙΚΗ (Κυπραίος): Θωμάς, Γόγολης, Τσιόπουλος, Ψυλλάκης, Μαυρέλης Ν., Μαυρέλης Τ. (63’ Ευαγγελίδης), Μεδούρης, Σδρένιας (75’ Μπριλάκης), Κεσανίδης (90’ Καλομοίρης), Μπάλιας, Μπινόζι. 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Βαλλιάνος) Καραμπιλιάς, Αμίλητος, Ζαχαρίου, Ηλιόπουλος, Καζόλας (64’ Μαυρίκος), Κομορτζής, Γεργεριτάκης, Δούλος, Τυχάλας, Μεμαϊντίνι (70’ Φάσκο), Ζυμβρακάκης (46’ Τσιάρας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρφής ΒΟΗΘΟΙ: Κοτζαμανίδης, Πουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.