Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

«Βυθίστηκε» το ΣΕΦ!


Από την στιγμή που οι αρμόδιοι το έχουν αφήσει στην τύχη του κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό και μπροστά από την μία εστία στο ΣΕΦ υποχώρησε (!) ο αγωνιστικός χώρος δημιουργώντας μια τεράστια λακούβα. Πιθανή αναβολή στην αναμέτρηση με το Χατζηκυριάκειο. 

Το ΣΕΦ είναι μαζί με το Μοσχάτο τα πλέον ακατάλληλα γήπεδα στον Πειραιά. Αυτό είναι γνωστό, χιλιοειπωμένο και όσες φορές κι αν επισημανθεί οι υπεύθυνοι κωφεύουν και δεν κάνουν κάτι για να αλλάξουν την κατάσταση και να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες προπόνησης στους ερασιτέχνες αθλητές. Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός και το θέαμα που αντίκρισαν ομάδες και παράγοντες κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις μετά την Πρωτοχρονιά ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία (αν και μόνο όσοι το είδαν από κοντά καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το γήπεδο) έχει υποχωρήσει ο αγωνιστικός χώρος μπροστά από το ένα εκ των δύο τερμάτων, έχει δημιουργηθεί μια τεράστια λακούβα και φυσικά όχι αγώνας δεν μπορεί να παιχθεί, αλλά ούτε φυσιολογική προπόνηση μπορεί να γίνει. 

Ολο αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Χατζηκυριάκειο που είναι πιθανόν να μετατεθεί για άλλη ημέρα, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό την Παρασκευή. 

* Μην μας αναγκάσετε να βάλουμε λογότυπο στις φωτογραφίες. Καλό θα είναι όταν τις χρησιμοποιείτε να αναφέρετε και την πηγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.