Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δολοφονική και άνανδρη επίθεση!

                                                       
(φωτογραφία: plekto.gr)

Διεκόπη ο αγώνας της Πειραικής με τον Πυθαγόρα στο Πέραμα λόγω εισβολής 25 περίπου μαυροφορεμένων κρανιοφόρων - κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν με άνανδρο τρόπο (φωτοβολίδες, ρόπαλα, κράνη, μπάλες μπιλιάρδου, καδρόνια, πέτρες) στους παίκτες της ομάδας μας και από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα.  

Αμα πούμε ότι δεν περιμέναμε η αποστολή της ομάδας μας να δεχθεί επίθεση στο Πέραμα θα είμαστε ψεύτες. Απλά ΟΥΔΕΙΣ δεν περίμενε στο γήπεδο να υπάρχουν οι γνωστοί άγνωστοι κρανιοφόροι που χρόνια τώρα λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα του τα επίπεδα.

Αυτό που συνέβη στο Πέραμα είναι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ για το ποδόσφαιρο του Πειραιά και από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση των κάφρων. 

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από την αρχή καθώς λίγο πριν την έναρξη στην κερκίδα εμφανίστηκαν περίπου 25 μαυροφορεμένα άτομα που με κράνη και κουκούλες έβριζαν με χυδαίο τρόπο και απειλούσαν Θεούς και δαίμονες. 

Αστυνομική δύναμη υπήρχε στο γήπεδο, αλλά ήταν ελάχιστη για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τους κάφρους, καθώς κανείς δεν είχε προβλέψει κάτι τέτοιο. 

Στο 31 της αναμέτρησης οι ανεγκέφαλοι, αφού έβαλαν τα κράνη τους και τις κουκούλες τους, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο από ένα μικρό πορτάκι που υπάρχει δίπλα στους πάγκους και επιτέθηκαν με ΑΝΑΝΔΡΟ τρόπο στους παίκτες της ομάδας μας τρέποντας τους σε φυγή καθώς στην κατοχή τους είχαν καδρόνια, πέτρες, ρόπαλα, πιστόλι από φωτοβολίδες, καπνογόνα και μπάλες μπιλιάρδου. Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας μας προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια των  διαιτητών αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα των τραυματισμό των Μπινόζι, Μαυρέλη Ν. και Δαμιανού, με τον διαιτητή Ανδρονικίδη να διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση. 

Οσο για τα περί προστασίας που ακούγονται από πλευράς Πυθαγόρα, ας ρωτήσουν τους παίκτες τους ποιος επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή μας Δαμιανό και τον τραυμάτισε την ώρα του ντου και επίσης για τις απειλές που δέχθηκαν οι παίκτες μας εντός αγωνιστικού χώρου πως θα φύγουν σουρωτήρι από το γήπεδο κλπ... Φυσικά υπήρχαν και κάποιοι, ευτυχώς αρκετοί, από την αντίπαλη ομάδα που σίγουρα προβληματίστηκαν έντονα μετά τα όσα συνέβησαν.

Στο αγωνιστικό η αναμέτρηση μέχρι την διακοπή ήταν στο 1-1 με τον Ιωσηφίδη να ανοίγει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και την Πειραική που μετά το ΣΟΚ των όσων έβλεπε στην κερκίδα να ξυπνάει και να ισοφαρίζει στο 16 με ΓΚΟΛΑΡΑ του Τάσου Μαυρέλη.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Λεφάκης, Κοσυφάκης, Φουστέρης , Σπυριδάκος, Ντέμας, Μπεμπέκας, Πατέστος , Βρέκας , Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης.

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Θωμάς, Μπινόζι, Γόγολης, Μαυρέλης Ν., Τσιόπουλος, Μπάλλιας, Μεδούρης, Πολίτης, Κεσανίδης Καμαριωτάκης, Μαυρέλης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.