Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Παραλίγο χαρακίρι!



Η Πειραϊκή είχε την ευκαιρία να τελειώσει τον Καραβά, καθώς προηγήθηκε στο μισάωρο με 2-0 και όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που στο φινάλε πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Κεσανίδης, Καμαριωτάκης και Ν. Μαυρέλης τα γκολ. 


Το σενάριο για την Πειραική ήταν ιδανικό μετά το πέρας μισής ώρας αγώνα κόντρα στον Καραβά. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν παθιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο με αποκλειστικό σκοπό να τελειώσουν από νωρίς την αναμέτρηση και μέχρι το 30 όλα έδειχναν πως θα πετύχουν το στόχο τους. Σε αυτό συντέλεσε φυσικά και το γρήγορο 2-0 με τα γκολ των Κεσανίδη (5') και Καμαριωτάκη (30΄), ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο εάν ο πρώτος είχε εκμεταλλευτεί την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε λίγο μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος. 

Οι εσωτερικές αλλαγές που έγιναν μετά το 2-0 περισσότερο μπέρδεψαν και λιγότερο βοήθησαν την ομάδα και αυτό σε συνδυασμό με την καθίζηση των κιτρινόμαυρων έδωσαν την ευκαιρία στον Καραβά να ξαναμπεί στο ματς μειώνοντας σε 2-1  με τον Δροχούτο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Αυτό επηρέασε ψυχολογικά την Πειραική που στην επανάληψη έδειξε ένα αγνώριστο πρόσωπο και ο αντίπαλός της το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο φέρνοντας τούμπα το ματς. 

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 55' με αυτογκόλ του Νίκου Μαυρέλη μετά από απίστευτη καραμπόλα (έδιωξε ο Μπινόζι,η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του αμυντικού μας και κρέμασε τον Θωμά) και ολοκλήρωσαν την ανατροπή 10 λεπτά αργότερα με τον Χουχούλη. 

Η Πειραική, τελικώς, κατάφερε και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Νίκου Μαυρέλη στο 87, που διαμόρφωσε το τελικό 3-3. 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Θωμάς, Γόγολης, Μπινόζι, Μαυρέλης Ν., Μεδούρης (77 λ.τρ. Γερανάκης Ανδ.), Τσιόπουλος (66΄ Ευαγγελίδης), Μπάλιας, Σδρένιας, Κεσανίδης, Καμαριωτάκης, Πολίτης (55΄Κουτλής). 

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Ψιλόπουλος, Λιμπέσα, Λίγγος, Κασάρα, Βασιλειάδης, Μαλίκας, Αγγελετόπουλος, Δρουχούτος, Χουχούλης, Δημητρίου, Στάγιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.