Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Στις λεπτομέρειες...



Μετά από καιρό η Πειραική πραγματοποίησε πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση, αλλά δεν ήταν αρκετή για να της δώσει κάτι στην αναμέτρηση με την Ειρήνη. Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 2-0, αλλά με ανάλογη εικόνα στη συνέχεια δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. 

Μετά από μια ήττα δεν μπορείς σίγουρα να χαμογελάς, ειδικά όταν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που είχες την δυνατότητα να κλειδώσεις την παραμονή κάποιες λάθος επιλογές και η πολύ κακή αγωνιστική απόδοση στοίχισαν ανεπανόρθωτα. Το γεγονός όμως πως η Πειραική έδειξε μετά από καιρό πως έχει σφυγμό, έχει ψυχή και το πάλεψε κόντρα σε μια ομάδα πολύ καλή που δίκαια κυνηγάει την άνοδό της αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. 

Οι κιτρινόμαυροι εμφανίστηκαν καλά διαβασμένοι κόντρα στην Ειρήνη, ειδικά στο πρώτο μέρος δεν άφησαν τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του σε καμία περίπτωση και λύγισαν στις λεπτομέρειες. Τα πράγματα, μάλιστα, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά εάν στο τετ α τετ του Κεσανίδη λίγα λεπτά πριν το γκολ της Ειρήνης ο φορ της Πειραικής είχε κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νομικό στο 63΄που νίκησε στην έξοδο τον Παναγάκο στον αέρα, με τον τερματοφύλακα της Πειραικής να αποκρούει πέναλτι του ίδιου παίκτη 15 λεπτά αργότερα. Το 2-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Μαυρουδής. 

ΕΙΡΗΝΗ 2005: Δημόπουλος, Παπαδόπουλος( 66’ Μακρυγιώργος) , Κουκουνάκης Γ. Κύριος, Κουμής, Καναβός( 90’ Παλαντζάς Α.) Κουκουνάκης Σ, Νομικός, Αυγέρης, Μαυρουδής, Παπαδάτος (74’ Μανώλας)

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Παναγάκος, Γόγολης, Μαυρέλης Ν. Μεδούρης, Σδρένιας , Μαυρέλης Α. Μπάλιας, Πολίτης (70’ Ευαγγελίδης ) Δριμμαλας, Κεσανίδης, Καμαριωτάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.