Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Για τα καρναβάλια!



Μπέρδεψε τον Κορυδαλλό με την Πάτρα η Πειραϊκή και εμφανίστηκε σαν... βασιλιάς καρνάβαλος, καθώς ΚΑΤΑΦΕΡΕ να ηττηθεί με 3-0 από την υποβιβασμένη και με μόλις 11 παίκτες στην διάθεσή της Κύπρο Κορυδαλλού, σε ένα ματς που με νίκη ουσιαστικά καθάριζε την κατηγορία. 

Αξια της μοίρας της μάλλον είναι η ομάδα μας. Σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι - κατηγορία εμφανίστηκε αγνώριστη και φάνηκε ΑΝΙΚΑΝΗ να κάμψει την αντίσταση της ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΗΣ Κύπρου Κορυδαλλού, η οποία επικράτησε πανηγυρικά με 3-0 στην δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και έχοντας μόλις 11 παίκτες στην διάθεσή της. 

Φυσικά όπως αντιλαμβάνεται κάποιος δεν χωράει κριτική στο παιχνίδι, ούτε δικαιολογία. Ο προπονητής οφείλει να βρει τις λύσεις για να καθαρίσει στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα την κατηγορία και οι παίκτες να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Παύλου (34′), Παπαφιλίππου (48′), και Ηλιόπουλος (65′ φάουλ). Ο διαιτητής Φιλακούρης, απέβαλε τον Κουκουβίνο στο 80' (2η κίτρινη).

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.: Παπαδόπουλος, Κουκουβίνος, Δημητροκάλης, Καταραχιάς, Ηλιόπουλος, Παπαφιλίππου, Παύλου, Δημητρίου, Καραβάς, Λουκογιαννάκης, Κυριακάκης.

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Παναγάκος, Γόγολης, Μπινόζι, Μαυρέλης Ν., Βεργιώτης, Μαυρέλης Α., Μεδούρης, Μπάλιας(76′λ.τρ. Πολίτης), Τσιόπουλος(60′ Σδρένιας), Κεσανίδης(85′ Γερανάκης), Καμαριωτάκης.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.