Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση ΑΟ Πειραικής!


Η διοίκηση του ΑΟ Πειραικής εξέδωσε ανακοίνωση και παίρνει θέση για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο γήπεδο του Περάματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Εχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες από τα θλιβερά και πρωτόγνωρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή στο γήπεδο του Περάματος και ακόμα δεν έχουμε δει την διοίκηση του Πυθαγόρα να καταδικάζει επίσημα και με καυστικό τρόπο την άνανδρη και δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας από περίπου 25 κρανιοφόρους.

Εν αντιθέσει με την στάση που κράτησε η διοίκηση της Πειραικής, όταν και είχε καταδικάσει επίσημα την επομένη του αγώνα του πρώτου γύρου τα θλιβερά συμβάντα και την σύρραξη μεταξύ των παικτών, ενώ και ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γιάννης Κυπραίος είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του και είχε θέσει και την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης. Παράλληλα όταν άνοιξε η πόρτα του γηπέδου οι άνθρωποι της διοίκησης και πρώτος ο τότε πρόεδρος Βασίλης Καμαριωτάκης είχαν υψώσει ασπίδα προστασίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Από την Κυριακή το μεσημέρι ακούμε διάφορα πως σύσσωμη η ομάδα του Πυθαγόρα προσπάθησε να προστατέψει την αποστολή μας και αναρωτιώμαστε πως έγινε αυτό; Με την μπουνιά που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής μας Πέτρος Δαμιανός από αντίπαλο παίκτη την στιγμή της έντασης; Με τις απειλές που δέχθηκαν οι παίκτες μας εντός του αγωνιστικού χώρου πως θα φύγουν σουρωτήρι από το γήπεδο; Η μήπως οι ανεγκέφαλοι είδαν φως και μπήκαν στο γήπεδο του Περάματος και ξαφνικά έβαλαν στο στόχαστρο τους παίκτες και τον
προπονητή της ομάδας μας επειδή δεν τους άρεσε το χρώμα της φανέλας μας;

Κύριοι έχετε καταλάβει ότι από από τύχη και μόνο δεν είχαμε κάποιο σοβαρό έως και μοιραίο τραυματισμό από τα καδρόνια, τις πέτρες, τις φωτοβολίδες και τις μπάλες μπιλιάρδου που πετούσαν την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης προς την αποστολή μας;

Φυσικά και δεν τσουβαλιάζουμε καταστάσεις. Υπήρχαν και παράγοντες από την διοίκηση των αντιπάλων που προσπαθούσαν, μάταια, να ηρεμήσουν την κατάσταση. Δεν γίνεται να μην ήξεραν όμως τι επρόκειτο να συμβεί. Να μην το είχαν προβλέψει. Ο κόσμος το χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Εάν όπως λένε δεν μας προστάτευαν τι χειρότερο θα μπορούσε να είχε συμβεί δηλαδή;

Εμείς ως διοίκηση της Πειραικής είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, είχαμε ενημερώσει άπαντες στην Ενωση και την αστυνομία για τον ντόρο που είχε γίνει και δυστυχώς δικαιωθήκαμε, ευτυχώς φύγαμε σώοι από την δολοφονική επίθεση.

Προσωπικά δεν θέλουμε να ανοίξουμε έχθρα με κανένα σωματείο, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν, παρά μόνο τους τρεις βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου. Εκτός γηπέδου θέλουμε μόνο φίλους και αυτός ήταν ο στόχος όταν αναλάβαμε τις τύχες του
ιστορικού μας σωματείου και θα μοχθήσουμε για να τα καταφέρουμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και από καρδιάς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά κ. Στέλιο Μπρατσόλη και τον πρόεδρο της επιτροπής βίας της Ενωσης κ. Παναγιώτη Λαπατά, όπως επίσης και την αστυνομία που βρέθηκαν στο γήπεδο και προσπάθησαν με όποιον τρόπο μπορούσαν να προστατέψουν την ομάδα μας και να συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Κόντρα στους γνωστούς αγνώστους κάφρους που χρόνια τώρα λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, δεν βγήκε νικητής κανένας και πρέπει να παρθούν ΑΥΣΤΗΡΑ και ΣΚΛΗΡΑ μέτρα με πράξεις και όχι λόγια - από αυτά έχουμε χορτάσει άπαντες - εάν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει αυτό που όλοι αγαπάμε, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ. Στην φωτογραφία που σας επισυνάπτουμε και την δανειστήκαμε από την ιστοσελίδα plekto.gr φαίνεται η... προσπάθεια των παικτών του Πυθαγόρα να προστατέψουν την αποστολή της ομάδας όταν έχει δεχθεί την επίθεση από τους κάφρους.

Μετά τιμής για το ΔΣ της Πειραικής,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.