Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η απόφαση με Πυθαγόρα




Η Πειθαρχική της ΕΠΣΠ κατοχύρωσε την αναμέτρηση Πυθαγόρας - Πειραική υπέρ της ομάδας με τέρματα 3-0, αφαιρεί τρεις βαθμούς από την ομάδα του Περάματος για φέτος, δύο για του χρόνου και την τιμώρησε με 15 μερες αποβολής από το πρωτάθλημα. 


Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΣΠ: 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στη συνεδρίαση της 14.3.2013 πήρε της εξής αποφάσεις:

α) Θεωρεί υπαίτιο και υπεύθυνη της διακοπής του αγώνα ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ .-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ της 3.3.2013 την ομάδα του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜ.
β) Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ με τέρματα τρία (3) υπέρ αυτής, έναντι μηδέν (0) της ομάδας του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜ. και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) αντίστοιχα.


γ) Αφαιρει από τη βαθμολογία της ομάδας του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜ. βαθμούς τρεις (3) για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 και βαθμούς δυο (2) από το Πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου 2013-2014 (άρθρο 21 παρ.2 ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων).


δ) Επιβάλλει στην ομάδα του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜ. ποινή αποκλεισμού δεκαπέντε (15) ημερών (ημερολογιακά) από τους αγώνες Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ (άρθρο 15 παρ. 8γ΄ Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).

2. Απορρίπτει την ένσταση πλαστοπροσωπίας του σωματείου ΣΠΙΘΑ κατά του σωματείου ΦΙΛΑΘΛΟΙ για τον μεταξύ τους αγώνα της 24.2.2013.

3. Επιβάλλει ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μια (1) αγωνιστική ημέρα στο σωματείο ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ για επεισόδια στον αγώνα ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΟ ΖΕΑΣ της 24.2.2013.

√ Λόγω επιβολής ποινής αποκλεισμού του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜ. , ο αγώνας ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜ.-ΑΕ ΧΑΤΖΗΚ/ΚΕΙΟΥ ματαιώνεται (δεν διεξάγεται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.