Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αξια της μοίρας της...


Η Πειραϊκή για ένα ημίχρονο έδειξε καλό πρόσωπο, προηγήθηκε με τον Γερανάκη κόντρα στον Παννεαπολικό, αλλά μετά την ισοφάριση έπαθε μπλακ άουτ και ηττήθηκε με 4-2. Από μία κόκκινη για κάθε ομάδα, με 9 τελείωσαν οι κιτρινόμαυροι λόγω τραυματισμού του Γόγολη.


Αξια της μοίρας της η Πειραϊκή. Οι κιτρινόμαυροι παρά τις απουσίες για ένα ημίχρονο είχαν καταφέρει κόντρα στον Παννεαπολικό να προηγούνται από το γκολ του Γερανάκη στο ντεμπούτο του με την ομάδα και όλα έδειχναν πως με ανάλογο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος η πολύτιμη νίκη θα ερχόταν και η ομάδα θα έπαιρνε ανάσα για τη συνέχεια. 

Λίγα λεπτά, όμως, μετά την έναρξη της επανάληψης το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο Παννεαπολικός έφερε το ματς στα ίσα με ένα γκολ που υπάρχει διπλή παράβαση (φάουλ στην αρχή της φάσης και καταφανέστατο οφσάιντ στο τελείωμα της, ενώ οι παίκτες των φιλοξενουμένων δεν τήρησαν και το φερ πλέι) και παρά το γεγονός πως έμεινε με παίκτη λιγότερο στην ίδια φάση για χτύπημα εκτός φάσης στον Ψυλλάκη εκμεταλλεύτηκε το μπλάκ άουτ που έπαθε η Πειραϊκή μετά το γκολ της ισοφάρισης και μέσα σε διάστημα 15 λεπτών σκόραρε ακόμα τρεις φορές!

Στη συνέχεια η Πειραϊκή προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, μείωσε σε 4-2 με τον Ψυλλάκη, αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να επιστρέψει, την ώρα που ο αγώνας είχε γίνει ροντέο με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη στις δύο εστίες. Ανασταλτικός παράγοντας σίγουρα το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι αναγκάστηκαν να μείνουν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Γόγολη και ενώ δεν υπήρχε άλλη αλλαγή, ενώ προς το φινάλε υπήρξε και αποβολή του Νίκου Μαυρέλη. 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Θωμάς (75' λ.τρ. Βλαχόπουλος), Γόγολης, Τσιόπουλος, Μαυρέλης Ν., Ψυλλάκης, Μαυρέλης Τ., Σδρένιας (70' Ευαγγελίδης), Μπάλιας, Γερανάκης, Κεσανίδης, Μεδούρης. 

9 σχόλια:

  1. re de ntrepeste ligaki me 1o i alli kai sas balane 4 gkol pos tin exete katantisi etsi tin omada ntropi sas kai mono auto kipraio dialises
    ton porfira tha dialiseis kai emas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης Κυπραίος21 Ιανουαρίου, 2013 09:00

      Σαφέστατα και ντρεπόμαστε και θα διορθώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα.Η κριτική είναι δεκτή προς το προσωπό μου.Δεν μπορώ δυστυχώς να είμαι αρεστός σε όλους,όπως επίσης κρίνομαι εκ του αποτελέσματος.Αναφέρεσαι και για τον Πορφύρα,ίσως να μην γνωρίζεις εκ των έσω πράγματα και καταστάσεις.Επειδή μ'αρέσει ν'ασχολούνται μαζί μου,να είσαι σίγουρος οτι πολλοί μαζί κι εσύ στο τέλος του πρωταθλήματος θα διαψευσθείτε και η ομάδα θα σωθεί.Έπαναλαμβάνω,όσο μένος και κακία βγαζείς, έστω και ανώνυμα, προς το πρόσωπό μου με πεισμώνει ακόμη περισσότερο.Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέτεις και ασχολείσαι μαζί μας.

      Διαγραφή
  2. ναι αδικο εχει απο πανω καλα σας λεει!!!καφενεια ειστε..ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο φετος να παλευει να παραμεινει..η αληθεια ποναει αλλα ετσι ειναι..την καταστραψατε την ομαδα και βαλτε το καλα μεσα στο μυαλο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα από όλα από ότι βλέπετε όλα τα σχολια είναι δεκτά και δεν κόβετε κανένα ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, αλλά καλό θα είναι να μην κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο και να βάζει και το ονοματάκι του αν έχει "καρύδια"! Φυσικά και δεν είναι η περσινή Πειραική αλλά όταν όλοι οι παίκτες από πέρυσι δεν βρίσκονται στο ρόστερ (αν και πολλοί ανήκουν ακόμα στο σύλλογο αλλα δεν κατεβαίνουν για λόγους που ξέρει η περσινή διοίκηση)και η ομάδα φτιάχτηκε σε μια μέρα καλό θα ήταν να μην ζητάτε και πάρα πολλά πράγματα και αν αγαπάτε την ομάδα να έρθετε να την βοηθήσετε με όποιον τρόπο! Η κριτική σαφώς και είναι δεκτή και την δεχόμαστε και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα, αλλά άλλο η κριτική και άλλο ο κομπλεξισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oso gia tous paiktes pou den minane eime kai ego 1 apo autous giati otan katebika se 2 kai 3 proponiseis de ma aresane auta pou eblepa kai protimisa na figo apo ton sillogo pou persi epaiza basikos kai antikatastatos giati gia kapoious logous merikoi theorodousan xavi iniesta kai messi opos medouris kai aloi

      Διαγραφή
    2. Ονομα δεν έχεις??? Γιατί πλην Καρβούνη και Λόκα, ο οποίος πήγε στην Καστέλλα, δεν υπήρξε άλλος βασικός και αναντικατάστατος από την περσινή ομάδα που κατέβηκε έστω και μία προπόνηση με την ομάδα!

      Διαγραφή
    3. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΣΑΒΙ...
      ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...Η' ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ Η' ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
      ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ

      Διαγραφή
  4. Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pare ton poulo apo tin timimeni omada toy xatzikiriakiou re ilithie,sti gama tha mas riksis
    tha mas kseftilisis telios
    alla pou na kseris ti esti pireas,nikeotiki kota pou mas katsikothikes
    exe xari pou se anexete o neos proedros allios idi spitaki sou tha isouna asxetee

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.