Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Βγήκαν τα ημερολόγια


Ετοιμα είναι εδώ και δύο ημέρες τα ημερολόγια της ομάδας μας για το 2013. Η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή και φυσικά τα έσοδα από αυτά θα πάνε στην κάλυψη των αναγκών της ομάδας, οπότε η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη. 

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ηττα «μαχαιριά» και πισωγύρισμα!



Μετά από πολύ άσχημη εμφάνιση η Πειραική γνώρισε την ήττα με 5-3 από τον Καραβά, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό της να την προσπεράσει στην βαθμολογία και πέταξε στα... σκουπίδια το διπλό κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου. Δύο γκολ ο Ψυλλάκης, ένα ο Ευαγγελίδης. 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Γεμάτο απουσιολόγιο!


Πολλές και σημαντικές οι απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Πειραική ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΟ Καραβά, την Κυριακή στις 10.45π.μ. στη Χαραυγή. 

Συνεχίζει με Κυπραίο!


Μετά από έκτακτο ΔΣ και τις απαραίτητες εξηγήσεις από τον Γιάννη Κυπραίο, η απόφαση της Διοίκησης και του Προέδρου Βασίλη Καμαριωτάκη είναι η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με σαφή εντολή να μην επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά με τον Πυθαγόρα. 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Καταδικαστέα όσα έγιναν, συγνώμη»


Ο Γιάννης Κυπραίος μέσω του fcpeiraiki.blogspot.gr έσπευσε να καταδικάσει τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση με τον Πυθαγόρα, ζήτησε συγνώμη από την ομάδα του Περάματος, ανέλαβε την ευθύνη και όπως είναι γνωστό έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης η οποία εντός της ημέρας θα αποφασίσει εάν θα την κάνει αποδεκτή.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παραίτηση Κυπραίου


Ο προπονητής της Πειραικής Γιάννης Κυπραίος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Πυθαγόρα και τα θλιβερά επεισόδια, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης και αυτή είναι που θα αποφασίσει εντός της ημέρας εάν θα την κάνει αποδεκτή. 

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Επικίνδυνος» Σακκάς και σύρραξη!


Αν και καλύτερη η Πειραϊκή έμεινε στο 1-1 με τον Πυθαγόρα, με τον διαιτητή Σακκά να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι μαρς στο 90 δημιουργώντας πολλά νεύρα από τα οποία προκλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών. Το γκολ ο Κεσανίδης. Δύο αποβολές για κάθε ομάδα στο φινάλε.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ με Τσίτουρα


Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Σπύρος Τσιτούρας υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η οικογένεια της Πειραικής θα είναι κοντά στον νεαρό μεσοεπιθετικό και του εύχεται περαστικά και σιδερένιος. 

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Για εμάς και την ιστορία μας»

Ο προπονητής της Πειραικής Γιάννης Κυπραίος μιλάει για την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους κακόβουλους... ψιθύρους που ακούστηκαν.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Καρυδάτη» νίκη!


Με ψυχή και πολύ καλή εμφάνιση η Πειραϊκή έβαλε στοπ στο αήττητο με μηδέν παθητικό του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ΑΟΚ Φαλήρου, επικράτησε με 2-1 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κεσανίδης και Ψυλλάκης οι σκόρερ, τραυματισμός για Τσιτούρα.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Tο μυαλό στον ΑΟΚ Φαλήρου


Ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Φαλήρου την Κυριακή στις 15.00, ακολουθεί για την Πειραϊκή που πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. 

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οδηγός το δεύτερο μέρος


Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους κόντρα στην δυνατή Δραπετσώνα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Γιάννη Κυπραίο. Ο προπονητής της Πειραϊκής στάθηκε στην αστοχία στην τελική προσπάθεια που έχει στοιχίσει στην ομάδα, αλλά και τα φθηνά λάθη που έγιναν για ακόμα μια φορά. 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το πάλεψε, αλλά...



Η Πειραική επιτέλους έβγαλε ψυχή και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στο γήπεδο, αλλά για ακόμα ένα ματς στοίχισαν η αστοχία στην επίθεση και τα φθηνά λάθη για να έρθει η ήττα με 2-0 από την Δραπετσώνα. 

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Επιστροφές ενόψει Δραπετσώνας


Εξι νέα πρόσωπα έχει στην διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Δραπετσώνα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μπριλάκη.