Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Για εμάς και την ιστορία μας»

Ο προπονητής της Πειραικής Γιάννης Κυπραίος μιλάει για την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους κακόβουλους... ψιθύρους που ακούστηκαν.

Πολλοί εξέλαβαν τη νίκη της Πειραικής κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου ως έκπληξη όποιος όμως είχε δει την προσπάθεια και τον τσαμπουκά που έβγαλε η ομάδα στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Δραπετσώνα ήταν... υποψιασμένος. Για αυτό και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος με δηλώσεις του τόνισε πως όποιος υποτιμήσει τους κιτρινόμαυρους λόγω του άσχημου ξεκινήματος θα το πληρώσει πολύ ακριβά, ενώ απάντησε και στα διάφορα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής. 

«Ισως για πολλούς η νίκη μας αυτή να θεωρείται έκπληξη, για εμάς πάλι όχι», είπε ο Κυπραίος και πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και τον τρόπο ανάπτυξής του, παίξαμε έξυπνα, δυνατά, ψυχωμένα και με προσήλωση στον στόχο μας που ήταν το τρίποντο. Το γεγονός ότι προηγηθήκαμε και παρά τις αντιξοότητες (βλ. σοβαρό τραυματισμό Τσιτούρα, αποβολή Γόγολη) κρατήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι το ημίχρονο ήταν το κλειδί. Και μπορώ να πω πως το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος έκανε τη διαφορά και τελείωσε το παιχνίδι. Μπορεί στη συνέχεια να πιεστήκαμε από τον αντίπαλο, κάτι λογικό καθώς μιλάμε για καλή ομάδα, και να μπήκε ξανά στο ματς με την μείωση του σκορ, αλλά εκτός από μία δύο περιπτώσεις δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα». 

Οσο για κάποια διάφορα σχόλια που ακούστηκαν του στυλ «να παίξετε και με τους άλλους με τον ίδιο τρόπο», ο Κυπραίος απάντησε: «Σε κάθε ματς η Πειραϊκή παίζει για την ιστορία της και την αξιοπρέπειά της. Και αυτό δεν αμφισβητείται». 

Τέλος, ο νεαρός τεχνικός επισήμανε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πυθαγόρα είναι αρκετά σημαντικό. Βέβαια, η χαρά τη νίκης μας μετριάστηκε από τον σοβαρό όπως φάνηκε τραυματισμό του Τσιτούρα, για τον οποίο περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και ελπίζουμε οι φόβοι που υπάρχουν να μην επιβεβαιωθούν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.