Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οδηγός το δεύτερο μέρος


Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους κόντρα στην δυνατή Δραπετσώνα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Γιάννη Κυπραίο. Ο προπονητής της Πειραϊκής στάθηκε στην αστοχία στην τελική προσπάθεια που έχει στοιχίσει στην ομάδα, αλλά και τα φθηνά λάθη που έγιναν για ακόμα μια φορά. 


Ισως για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος η Πειραϊκή έβγαλε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και ψυχή στο γήπεδο, έστω και για ένα ημίχρονο, στο παιχνίδι με την Δραπετσώνα. Αυτό, άλλωστε, είναι και το μόνο θετικό από την ήττα με 2-0 στο ματς της περασμένης Κυριακής. 

Ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος με δηλώσεις του στο fcpeiraiki.blogspot.gr στάθηκε  στην αστοχία στην τελική προσπάθεια που έχει στοιχίσει στην ομάδα, αλλά και τα φθηνά λάθη που έγιναν για ακόμα μια φορά. Παρόλα αυτά συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν να ξαναμπουν στο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα και ζήτησε ανάλογη εικόνα με αυτή του δευτέρου μέρους και στα παιχνίδια που ακολουθούν. 

Η ομάδα, άλλωστε, έχει άμεση ανάγκη από βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και να μην μπει σε απρόσμενες περιπέτειες. 

«Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις κλασικές ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και να περιορίσουμε τα εύκολα λάθη μας», είπε ο Κυπραίος και πρόσθεσε: «Δεδομένα θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτούς τους τομείς διότι έως τώρα μας έχουν στοιχίσει. Στόχος κόντρα στην Δραπετσώνα ήταν να περιορίσουμε τα ατού τους και να αιφνιδιάσουμε με ένα γρήγορο γκολ. Αν και είχαμε τις φάσεις στο ξεκίνημα δεν τα καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα και να μεταφέρουμε το άγχος στον αντίπαλο. Τα δύο τραγικά λάθη που κάναμε μας στοίχισαν και δύο τέρματα και φάνηκε η έλλειψη καθαρού μυαλού». 

Στη συνέχεια ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε: «Στα αποδυτήρια συζητήσαμε κάποια πράγματα, αλλάξαμε κάπως την τακτική μας και στην επανάληψη εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο που μας δόθηκε και πατήσαμε περισσότερο στην περιοχή του αντιπάλου. Στην τελική πάσα, όμως, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που χρειάζεται και έτσι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα που θα μας έβαζε ξανά στο παιχνίδι». 

Ο Κυπραίος, τέλος, ενόψει συνέχειας τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από το πάθος και την προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο μέρος, αλλά όχι από το αποτέλεσμα φυσικά. Οδηγός για μας πρέπει να αποτελεί η εικόνα της επανάληψης κόντρα σε μια ομάδα που δικαίως εμφανίζεται ως φαβορί για την άνοδο, αλλά δεν την αφήσαμε να το δείξει στο γήπεδο ειδικά στο δεύτερο μέρος, που ήμασταν διαρκώς στην επίθεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την εικόνα που έδειξαν σε αυτό το διάστημα, η οποία μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.