Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Επικίνδυνος» Σακκάς και σύρραξη!


Αν και καλύτερη η Πειραϊκή έμεινε στο 1-1 με τον Πυθαγόρα, με τον διαιτητή Σακκά να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι μαρς στο 90 δημιουργώντας πολλά νεύρα από τα οποία προκλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών. Το γκολ ο Κεσανίδης. Δύο αποβολές για κάθε ομάδα στο φινάλε.

Μπορεί η Πειραϊκή να μην πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, να μην έδειξε ανάλογη εικόνα όπως στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ Φαλήρου, αλλά αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει το ματς με τον Πυθαγόρα αυτοί ήταν οι κιτρινόμαυροι. Αυτό δεν έγινε αφενός γιατί υπήρξε επιπολαιότητα στην τελική πάσα και αφετέρου γιατί ο διαιτητής Σακκάς έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι ΜΑΡΣ στο 90 πάνω στον Ψυλλάκη, ενώ από το 60' και μετά που προήλθε η αποαβολή παίκτη του Πυθαγόρα προσπάθησε να... ρεφάρει τις ισορροπίες στο γήπεδο και ενδεικτικά έβγαλε 11!!! κίτρινες κάρτες σε παίκτες μας. 

Η απόφαση με τον μη καταλογισμό του πέναλτι και η γενικότερη συμπεριφορά του προκάλεσε νεύρα και έφερε μοιραία την γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, επεισόδια που ήταν το μελανό σημείο της αναμέτρησης και τα οποία η διοίκηση της Πειραικής καταδικάζει και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα. 

Από τα επεισόδια προέκυψαν και δύο αποβολές για κάθε ομάδα, για την Πειραική αποβλήθηκαν οι Μπριλάκης και Σέχου, ενώ για τον Πυθαγόρα οι Λιοκουδάκης και Εκίζογλου, ενώ οι φιλιξενούμενοι έπαιζαν με 10 από το 60' λόγω αποβολής του Λουλάκη με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο. 

Ο Πυθαγόρας ήταν η ομάδα που προηγήθηκε μόλις στο 3' μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Πειραικής, η οποία έπειτα ανέλαβε τα ηνία και έφτασε στην ισοφάριση στο 30' με τον Κεσανίδη. 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ (Κυπραίος): Θωμάς, Μπινόζι, Τσιόπουλος, Δαρειώτης (30’ Ιορδανίδης), Μεδούρης, Μαυρέλης Ν. , Σδρένιας (63’ Σέχου), Ψυλλάκης, Κεσανίδης, Μπριλάκης, Μπάλιας (75’ Βλάχος).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Μάνσαλης): Λιοκουδάκης, Λουλάκης, Κοσυφάκης, Εκιζόγλου, Φουστέρης, Ντέμας, Ελευθεράκης (90’ Αναστασόπουλος), Πατέστος, Βρέκας (90’ Κοτσάλεφ) , Δαμαλίδης, Αναστασάκος. (58’ Ζαχαρίας) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.