Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Καρυδάτη» νίκη!


Με ψυχή και πολύ καλή εμφάνιση η Πειραϊκή έβαλε στοπ στο αήττητο με μηδέν παθητικό του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ΑΟΚ Φαλήρου, επικράτησε με 2-1 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κεσανίδης και Ψυλλάκης οι σκόρερ, τραυματισμός για Τσιτούρα.

Ηταν δεδομένο πως με εμφανίσεις ανάλογες με αυτές του δεύτερου μέρους κόντρα στη Δραπετσώνα η Πειραϊκή μόνο κέρδος θα είχε για την συνέχεια. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο εκτός έδρας παιχνίδι (τρίτο σε τέσσερις αγωνιστικές!) με τον ΑΟΚ Φαλήρου. Μια ομάδα που μέχρι το απόγευμα της Κυριακής ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας με τρία στα τρία και 10-0 γκολ!

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με το... μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό, ήταν πολύ καλά διαβασμένοι για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και με ψυχή και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη με 2-1. Την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα που δίνει άλλο αέρα για τη δύσκολη συνέχεια.

Ολα αυτά σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αρκετή ένταση σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα, τρεις αποβολές (μία για την Πειραική με τον Γόγολη να δέχεται δεύτερη κίτρινη στο 43' και δύο για τον ΑΟΚ Φαλήρου με τον ίδιο τρόπο και τους Ανδρώνη και Σαλωμίδη να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 44' και το 89'). Θα μιλούσαμε για άριστη διαιτησία του Γιώργου Παπανδριόπουλου και των βοηθών του εάν δεν υπήρχαν τα συνεχόμενα σφυρίγματα στο τελευταίο 20λεπτο με τα οποία ο έμπειρος ρέφερι έβαλε την ομάδα μας μέσα στα καρέ της αναίτια.  

Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο γόνατο του Σπύρου Τσιτούρα στο 30' της αναμέτρησης. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη όταν και ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Η οικογένεια της Πειραϊκής εύχεται σιδερένιος, να πάνε όλα καλά και σύντομα να είναι κοντά μας ξανά ο Σπύρος. 

Η Πειραϊκή «χτύπησε» στην κόντρα και στο 25' άνοιξε το σκορ μετά από ωραία πάσα του Μεδούρη στην πλάτη της άμυνας, σπάσιμο της μπάλας από τον Ψυλλάκη στον επερχόμενο Κεσανίδη που από το σημείο της μικρής περιοχής με εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ. Μετά από συνεργασία των δύο επιθετικών ήρθε και το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Κεσανίδη να πασάρει στον Ψυλλάκη κι αυτός νίκησε στο τετ α τετ τον Σαλωμίδη για το 2-0 στο 53'. 

Το νεανικό σύνολο του ΑΟΚ Φαλήρου στη συνέχεια πίεσε, μείωσε στο σκορ με ωραίο γκολ του Δουσμανόπουλου στο 71', αλλά η άμυνα της Πειραικής και ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας Θωμάς κράτησαν αυτή την πολύτιμη νίκη έως το φινάλε. 

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Σαλωνίδης, Ανδρώνης, Σπηλιωτόπουλος (70’ Μπαγιάτης), Κουτσόγιωργας, Χαντζής (89 Νικολάκης), Σιάκουλης, Πιπερίδης (44’ Δουσμανόπουλος), Δήμζας, Μπρεγκάσι, Κωτσιόπουλος, Παππάς. 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Θωμάς, Τσιόπουλος, Γόγολης, Δαρειώτης, Μεδούρης, Μαυρέλης Ν., Τσίτουρας (36’ λ.τρ. Μπινόζι), Ψυλλάκης (77’ Ευαγγελίδης), Κεσανίδης (73’ Κουτρής), Καρβούνης, Μπάλιας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.