Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Επιστροφές ενόψει Δραπετσώνας


Εξι νέα πρόσωπα έχει στην διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Δραπετσώνα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μπριλάκη. 

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Πειραϊκής για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος Δραπετσώνα. Οι κιτρινόμαυροι έχουν στο φουλ τις μηχανές και μετά την προπόνηση της Τετάρτης ο Γιάννης Κυπραίος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του εξι νέα πρόσωπα.

Ο προπονητής της Πειραικής συγκεκριμένα μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες των Μπινόζι, Καρβούνη και Ιορδανίδη που απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ πλέον οι Τσιόπουλος και Καλομοίρης που άργησαν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία είναι στο επιθυμητό επίπεδο και βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή, ενώ αποθεραπεύτηκε και ο Κουτρής.

Αμφίβολη είναι μόνο η συμμετοχή του Μπριλάκη, με τον νεαρό αμυντικό να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα που αποκόμισε στο φιλικό με την Αρμενική. Μοναδικός απών είναι ο μακροχρόνια τραυματίας Πολίτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.