Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Tο μυαλό στον ΑΟΚ Φαλήρου


Ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Φαλήρου την Κυριακή στις 15.00, ακολουθεί για την Πειραϊκή που πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. 


Το παιχνίδι με την Δραπετσώνα ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων στην Πειραϊκή από την Τρίτη που άρχισε η προετοιμασία βρίσκεται στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΑΟΚ Φαλήρου. Ενα ματς αρκετά δύσκολο με δεδομένο πως μιλάμε για τον πρωτοπόρο του ομίλου και μια ομάδα που έως τώρα έχει σημειώσει 10 τέρματα και δεν έχει δεχθεί κανένα. 

Οι κιτρινόμαυροι, όμως, δεν έχουν άλλα περιθώρια και μετά το άσχημο ξεκίνημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα μας έχουν ανάγκη από βαθμούς και σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την Κυριακή. 

Η αναμέτρηση ορίστηκε για τις 15.00 το μεσημέρι στο γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών, με τον προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Κυπραίο να περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση κάποιων παικτών που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.