Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζει με Κυπραίο!


Μετά από έκτακτο ΔΣ και τις απαραίτητες εξηγήσεις από τον Γιάννη Κυπραίο, η απόφαση της Διοίκησης και του Προέδρου Βασίλη Καμαριωτάκη είναι η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με σαφή εντολή να μην επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά με τον Πυθαγόρα. 

Τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πυθαγόρα ανάγκασαν τον Γιάννη Κυπραίο να θέσει την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Πειραικής, άλλωστε, είναι η ομάδα να μην δίνει δικαιώματα και να μην συμβαίνουν πράξεις που αμαυρώνουν την ιστορία της και στο παιχνίδι με την ομάδα του Περάματος οι κιτρινόμαυροι ξέφυγαν από αυτόν τον κανόνα. 

Μετά, λοιπόν, από έκτακτο ΔΣ στο οποίο ήταν παρών και ο προπονητής της ομάδας δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και η υπόσχεση πως στο μέλλον δεν θα επαναληφθούν τέτοιου είδους γεγονότα. Μετά από αυτό η απόφαση του Προέδρου του συλλόγου Βασίλη Καμαριωτάκη είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Κυπραίο, με σαφή εντολή όμως η πειθαρχία να είναι πάνω από όλα.  Ετσι, η παραίτηση του νεαρού τεχνικού δεν έγινε αποδεκτή και θα είναι κανονικά στον πάγκο στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Καραβά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.