Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το πάλεψε, αλλά...



Η Πειραική επιτέλους έβγαλε ψυχή και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στο γήπεδο, αλλά για ακόμα ένα ματς στοίχισαν η αστοχία στην επίθεση και τα φθηνά λάθη για να έρθει η ήττα με 2-0 από την Δραπετσώνα. 


Μπορεί η Πειραϊκή να γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στην έδρα της στο πρώτο ματς για φέτος εκεί, αλλά αν κρατήσει το πρόσωπο που έβγαλε κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο, την Δραπετσώνα, μόνο κέρδος θα έχει στη συνέχεια. 

Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο αντίπαλος κατέβηκε χωρίς το μεγάλο του όπλο, τον Ηλιόπουλο, και στα πρώτα λεπτά πίεσαν για ένα γκολ που θα άλλαζε την ροή του αγώνα. Σε δύο περιπτώσεις με το καλημέρα, μάλιστα, δεν τα κατάφεραν με τον Τσιτούρα που νικήθηκε την πρώτη από τον Παπαφακλή και την δεύτερη αστόχησε από καλή θέση και δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. 

Και ως συνήθως η μπάλα τιμωρεί και αυτό έγινε στο 25 της αναμέτρησης, όταν ο Κοχλιώτης έκανε το μακρινό σουτ, ο Βλαχόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση και δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ. Σα να μην έφτανε αυτό στο 30 ο Σαλάμης ανέβασε το δείκτη του σκορ με ωραίο σουτ στη γωνία. 

Πρέπει να σημειωθεί, όμως, ότι ο σκόρερ αν και είναι πολύ καλός παίκτης θα πρέπει εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι να το δείχνει και με την συμπεριφορά του. Και αυτό διότι ενώ είδε πεσμένο στο έδαφος αντίπαλό του από τραυματισμό, στην προκειμένη τον Φλαμπούρη, και συμπαίκτες και αντίπαλοι του φώναζαν να πετάξει την μπάλα εκτός γηπέδου, εκείνος δεν το έπραξε και συνέχισε την προσπάθειά του που είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο γκολ. 

Στην επανάληψη η Πειραική έβγαλε ψυχή, προσπάθησε να μειώσει για να μπει στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα αυτό το 2-0 να μείνει έως το φινάλε. 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Βλαχόπουλος, Ιορδανίδης (80’ Σδρένιας), Καρβούνης (46’ Κοπαλιός), Μεδούρης, Δαρειώτης, Γόγολης, Τσιτούρας, Κεσανίδης, Ψυλλάκης, Μπάλιας, Φλαμπούρης (46’ Τσιόπουλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.