Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ με Τσίτουρα


Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Σπύρος Τσιτούρας υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η οικογένεια της Πειραικής θα είναι κοντά στον νεαρό μεσοεπιθετικό και του εύχεται περαστικά και σιδερένιος. 

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Σπύρος Τσιτούρας, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον ΑΟΚ Φαλήρου όταν σε μια κόντρα το πόδι του κόλλησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Τζιτζιφιών.  Αυτό διότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα. 

Αναμφισβήτητα το πλήγμα είναι μεγάλο για την ομάδα μας, αλλά αυτό που μπαίνει σε προτεραιότητα χωρίς δεύτερη κουβέντα είναι να αποκατασταθεί η ζημιά και η οικογένεια της Πειραικής θα είναι δίπλα στον Τσίτουρα και του εύχεται περαστικά και γρήγορα σιδερένιος. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΑΙΟ

Την ίδια ώρα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Πυθαγόρα (Κυριακή, 15.00, ΣΕΦ) ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Κυπραίο να μετράει επιστροφές. Συγκεκριμένα στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας είναι οι Ιορδανίδης, Σδρένιας,  Φλαμπούρης, Μπριλάκης και Βλάχος που απουσίαζαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ απών εκτός του άτυχου Τσιτούρα θα είναι και ο τιμωρημένος Γόγολης. 

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.