Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ηττα «μαχαιριά» και πισωγύρισμα!



Μετά από πολύ άσχημη εμφάνιση η Πειραική γνώρισε την ήττα με 5-3 από τον Καραβά, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό της να την προσπεράσει στην βαθμολογία και πέταξε στα... σκουπίδια το διπλό κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου. Δύο γκολ ο Ψυλλάκης, ένα ο Ευαγγελίδης. 

Για ακόμα μια φορά η Πειραϊκή αν και μπήκε καλά στο γήπεδο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις φάσεις που βρήκε στο ξεκίνημα και το πλήρωσε. Και μάλιστα πολύ ακριβά. Οι κιτρινόμαυροι σε ματς  από αυτό που λέμε πως δίνουν... έξι πόντους εμφανίστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, καθώς  φάνηκαν στο γήπεδο μόνο στην αρχή του αγώνα, αλλά και όταν όλα είχαν τελειώσει. 

Δίκαια ο Καραβάς επικράτησε με 5-3 εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η Πειραική... έμεινε στα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος και πλέον η νίκη κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού την επόμενη αγωνιστική μοιάζει και είναι μονόδρομος.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ψυλλάκης (80' πέναλτι και 88') και Ευαγγελίδης (86'), ενώ για τους νικητές σκόραραν οι Κασάρα (35',60') Χουχούλης (67'), Δρακούτος (71') και αυτογκόλ του Γόγολη στο 77'. 

ΚΑΡΑΒΑΣ (Σεϊτανίδης): Αναγνώστου, Κασάρα, Βασιλειάδης, Αντιμαχίτης Γ., Κανδύλης, Μαλίκας, Σεϊτανίδης, Λουγκιάι, Χουχούλης, Δημητρίου, Δρακούτος.

ΠΕΙΡΑΙΚΗ (Κυπραίος): Θωμάς, Μπινόζι, Τσιόπουλος, Μαυρέλης Ν., Μπάλιας (82’ Χατζαντωνάς), Μεδούρης, Μαυρέλης Τ. (70’ Ευαγγελίδης), Ψυλλάκης, Κεσανίδης (80’ Κουτλής), Γόγολης, Καρβούνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σύρρος ΒΟΗΘΟΙ: Κουτσονάσιος, Τσονάκας

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.