Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Διπλή... κατσάδα!


Ο πρόεδρος της Πειραικής Βασίλης Καμαριωτάκης και ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος προσπάθησαν να αφυπνίσουν τους παίκτες μετά την άσχημη εμφάνιση στο μπαράζ. 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο σε Σκαφτούρο


Η διοίκηση του ΑΟ Πειραϊκής και ο πρόεδρος Βασίλης Καμαριωτάκης, προσωπικά, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού Παναγιώτη Σκαφτούρο για την βοήθεια που έχει προσφέρει στο θέμα του αθλητικού υλικού της ομάδας, αλλά και σε άλλα σημαντικά θέματα όπως οι ενέργειες για την αποθεραπεία και την αποκατάσταση του τραυματία ποδοσφαιριστή μας Φώτη Πολίτη. 

Ο όμιλος και το πρόγραμμα



Ο ΑΟ Πειραική μετά την ήττα στο μπαράζ θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Δείτε τους αντιπάλους της ομάδας μας και το πλήρες πρόγραμμα.

«Ευχαριστούμε και συγνώμη!»


Η διοίκηση της Πειραικής ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο για την μαζική παρουσία του στο μπαράζ και ζητάει ένα μεγάλο συγνώμη για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κατώτεροι των περιστάσεων



Η Πειραική για δεύτερη φορά σε επίσημο παιχνίδι δεν έβγαλε κανένα στοιχείο από αυτά που την χαρακτήριζαν στα φιλικά και ο Φοίνικας μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το μπαράζ επικρατώντας με το βαρύ 4-0. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι κιτρινόμαυροι. 

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»


Στο Radio Mundosports και στην εκπομπή «Η μπάλα στους ερασιτέχνες» μίλησε ο πρόεδρος της Πειραϊκής Βασίλης Καμαριωτάκης και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών στο μπαράζ της Κυριακής (16.00) με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στο Μοσχάτο. 

«Τον δικό μας ρυθμό»


Η προετοιμασία της Πειραϊκής για τον αγώνα μπαράζ με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας (Κυριακή 16.00, Μοσχάτο) ολοκληρώθηκε, με τον Γιάννη Κυπραίο να ζητάει από τους παίκτες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και από τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. 

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Μοσχάτο το μπαράζ!


Η έλλειψη γηπέδων - σύμφωνα με την Ενωση - οδήγησε τον αγώνα κατηγορία της Πειραϊκής με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο Μοσχάτο την Κυριακή στις 16.15. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. 

Οι αντίπαλοι σε Α΄ ή Β' Πειραιά!


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πειραιά με την Πειραϊκή να μαθαίνει τους αντιπάλους της είτε αγωνιστεί στην Α', είτε στην Β' κατηγορία. Αναλυτικά οι όμιλοι και το πρόγραμμα.

Κυριακή το μπαράζ!

Για την Κυριακή στις 16.15 ορίστηκε ο αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Α΄κατηγορία κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Η έδρα και οι διαιτητές της αναμέτρησης θα γίνουν γνωστά πιθανότατα την Τρίτη. Ελάτε στο γήπεδο να στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας και να δώσουμε δύναμη στους παίκτες. 

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κληρώνει για το πρωτάθλημα




Στις 19.00 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων και της Γ' φάσης του κυπέλλου. 

Σε ρυθμούς μπαράζ!


Στο φουλ οι... μηχανές στην Πειραϊκή για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με φόντο την άνοδο στην Α' Πειραιά. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες περιμένουν την στήριξη από τον κόσμο.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Βελτίωση και νίκη παρά τις ελλείψεις!


Φιλική νίκη με 3-2 επί του ΑΣ Ποντίων σημείωσε η Πειραϊκή που παρά τις αρκετές ελλείψεις έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αρμενική. Κεσανίδης, Ψυλλάκης, Βλάχος οι σκόρερ. 

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικό με ΑΣ Ποντίων



Ενα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει το Σαββάτο στις 18.15 στη Δραπετσώνα η Πειραική με αντίπαλο τον ΑΣ Ποντίων. Αναμέτρηση από την οποία ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος περιμένει να δει βελτίωση συγκριτικά με την άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Αρμενική στο κύπελλο. 

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινούν οι ακαδημίες!


Ο ΑΟ Πειραϊκή σε αυτή τη νέα προσπάθεια δημιούργησε και τμήμα ακαδημιών, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 17.00 το απόγευμα στο ΣΕΦ. Οι εγγραφές για παιδιά γεννημένα από το 1996 έως το 2004 συνεχίζονται κανονικά. 

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαντλήθηκαν τα διαρκείας!


«Καπνός» έγιναν τα πρώτα 100 κομμάτια των εισιτηρίων διαρκείας της Πειραϊκής και με απόφαση της διοίκησης, που ευχαριστεί θερμά τον κόσμο, θα τυπωθούν εντός των ημερών νέα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

«Θα μάθουμε από το χαστούκι»


Η Πειραϊκή έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από την Αρμενική στο κύπελλο, με τον προπονητή Γιάννη Κυπραίο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να τονίζει πως από τέτοιες ήττες βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρωταθλήματος. 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ασχημη εμφάνιση και αποκλεισμός...

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική σεζόν η Πειραϊκή που ηττήθηκε με 3-2 από την Αρμενική και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου. Ανοιξε «λογαριασμό» ο Κεσανίδης με δύο γκολ. 

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Στήριξη στη νέα προσπάθεια»

Η Πειραϊκή δίνει το πρωί της Κυριακής (11:00, γήπεδο Προοδευτικής) το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Αρμενική και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος ζητάει στήριξη σε αυτό το νέο ξεκίνημα και παράλληλα στέλνει μήνυμα στους παίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αρμενική το πρώτο εμπόδιο!

Η Αρμενική θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Πειραϊκής για τη φετινή χρονιά, καθώς η κληρωτίδα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον Α' γύρο του κυπέλλου Πειραιά. Ολα τα ζευγάρια. 

«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»


Για τις πρώτες του εντυπώσεις και τα συμπεράσματα μετά από 13 ημέρες προετοιμασίας και τρία πολύ δυνατά φιλικά τεστ μίλησε ο προπονητής της Πειραϊκής Γιάννης Κυπραίος και έδειξε ικανοποιημένος και αισιόδοξος. 

Κληρώνει στο κύπελλο!



Τον πρώτο αντίπαλό της στο κύπελλο μαθαίνει στις 19.00 η Πειραϊκή, με την κλήρωση του Α΄γύρου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά στο ΣΕΦ.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Χρήσιμη ήττα από Αργοναύτη



Ο Αργοναύτης ήταν ο νικητής στην... γειτονική φιλική κόντρα κόντρα στην Πειραϊκή, με την ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά να επικρατεί με 3-2. Παρά την ήττα, όμως, η εικόνα των παικτών του Γιάννη Κυπραίου ήταν αρκετά καλή σε ένα ακόμα δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ισοπαλία 2-2 με Σαρωνικό!


                         «Μοιρασιά» στην Αίγινα...

Χωρίς νικητή τελείωσε και το δεύτερο τεστ προετοιμασίας της Πειραϊκής. Οι κιτρινόμαυροι έμειναν στο 2-2 με τον Σαρωνικό Αίγινας στο νησί, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.