Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Διπλή... κατσάδα!


Ο πρόεδρος της Πειραικής Βασίλης Καμαριωτάκης και ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος προσπάθησαν να αφυπνίσουν τους παίκτες μετά την άσχημη εμφάνιση στο μπαράζ. 

Η εικόνα που έδειξε η Πειραική στο μπαράζ με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας σίγουρα δεν ήταν η αναμενόμενη και όπως είναι λογικό πείραξε τόσο τον πρόεδρο Βασίλη Καμαριωτάκη, όσο και τον προπονητή Γιάννη Κυπραίο. Και οι δύο άλλωστε πίστευαν πως οι κιτρινόμαυροι θα εμφανιστούν όπως πρέπει στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Ετσι στην προπόνηση της Τρίτης προσπάθησαν να αφυπνίσουν τους παίκτες και να προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις ενόψει της συνέχειας και της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με τον Παντζιτζιφιακό. 

Οι παρατηρήσεις και των δύο ήταν έντονες σε αυστηρό ύφος και... κατσάδιασαν τους παίκτες για την απογοητευτική εικόνα που έδειξαν κόντρα στον Φοίνικα. Και οι δύο έστειλαν το μήνυμα πως δεν θα ανεχθούν στο μέλλον περιστατικά αδιαφορίας, καθώς δεν τους πείραξε τόσο η ήττα όσο η άσχημη εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο και κυρίως κάποια περιστατικά απειθαρχίας, τα οποία προειδοποίησαν πως δεν θα αφήσουν να επαναληφθούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.