Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Χρήσιμη ήττα από Αργοναύτη



Ο Αργοναύτης ήταν ο νικητής στην... γειτονική φιλική κόντρα κόντρα στην Πειραϊκή, με την ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά να επικρατεί με 3-2. Παρά την ήττα, όμως, η εικόνα των παικτών του Γιάννη Κυπραίου ήταν αρκετά καλή σε ένα ακόμα δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Η Πειραϊκή για πρώτη φορά στα έως τώρα φιλικά της άρχισε την αναμέτρηση με δύο καθαρόαιμους επιθετικούς, με τον νεοαποκτηθέντα Κεσανίδη να πλαισιώνει τον Ψυλλάκη στην γραμμή κρούσης. Οι κιτρινόμαυροι, μάλιστα, ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τσίτουρα. 

Ο Αργοναύτης, όμως, αντέδρασε άμεσα, ανέβασε στροφές και γύρισε το ματς πριν την λήξη του πρώτου μέρους με γκολ των πολύ καλών σε απόδοση Τζιά και Ελκάντι. Αν και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες, όμως, ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ τέρμα του Κεσανίδη μετά από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Πειραϊκής. Κάτι που  όμως δεν έχει καμία σημασία με δεδομένο πως μιλάμε για φιλικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει για τους δύο προπονητές.

Στην επανάληψη τόσο ο Δημήτρης Βουτσινάς, όσο και ο Γιάννης Κυπραίος πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με τον ρυθμό να πέφτει, ωστόσο, η Πειραϊκή κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με ωραία λόμπα του Τοπαλίδη. Την νίκη στον Αργοναύτη έδωσε ο Καϊρης με εξαιρετικό σουτ, ενώ λίγο πριν τον φινάλε ο νεοαποκτηθέντας γκολκίπερ του ΔΑΟ  Καραμαλίγκας πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση και κράτησε το 3-2 για την ομάδα του. 

Σίγουρα ο προπονητής της Πειραϊκής Γιάννης Κυπραίος έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες του, με δεδομένο πως οι περισσότεροι είχαν αγωνιστεί και στο φιλικό του Σαββάτου με την Αίγινα και η κούραση ήταν εμφανής. Και οι δύο ομάδες πάντως έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά για να βγάλουν στο γήπεδο αυτό που θέλουν οι δύο προπονητές τους. 

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Θωμάς, Γόγολης, Κουτρής, Μπριλάκης, Ν. Μαυρέλης, Μπάλιας, Τσίτουρας, Φλαμπούρης, Ψυλλάκης, Μπινόζι, Κεσανίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Δαμιανός, Γερανάκης, Σδρένιας, Τ. Μαυρέλης, Ψυρογιάννης, Τοπαλίδης, Βλάχος, Ταουλάντ, Σταμάτι







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.