Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Μοσχάτο το μπαράζ!


Η έλλειψη γηπέδων - σύμφωνα με την Ενωση - οδήγησε τον αγώνα κατηγορία της Πειραϊκής με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο Μοσχάτο την Κυριακή στις 16.15. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. 

Το γήπεδο του Μοσχάτου, για το οποίο έχουν εκφράσει παράπονα ακόμα και οι ομάδες που προπονούνται εκεί, θα φιλοξενήσει τον αγώνα μπαράζ της Πειραϊκής με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Αυτό διότι το πρόγραμμα είναι φορτωμένο με τα ματς του κυπέλλου και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο γήπεδο για να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 16.15 και απομένει το διαιτητικό τρίο, με την ΕΠΣΠ να έχει δεσμευθεί για το καλύτερο δυνατό και να περιμένουμε να τηρήσει την υπόσχεσή της. 

Ο κόσμος της Πειραϊκής σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα καθίσει στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου, με τους οπαδούς του Φοίνικα να πηγαίνουν πίσω από το τέρμα. 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.