Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα μάθουμε από το χαστούκι»


Η Πειραϊκή έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από την Αρμενική στο κύπελλο, με τον προπονητή Γιάννη Κυπραίο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να τονίζει πως από τέτοιες ήττες βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρωταθλήματος. 

Το πρώτο επίσημο δείγμα της Πειραϊκής για τη φετινή σεζόν δεν ήταν αυτό που περίμεναν όλοι στο σύλλογο. Η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο από την Αρμενική που δίκαια πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο με νίκη 3-2. 

Ο Γιάννης Κυπραίος μιλώντας στο fcpeiraiki ανέλαβε την ευθύνη του αρνητικού αποτελέσματος, απέδωσε την άσχημη εμφάνιση στα εύκολα λάθη και τα αδικαιολόγητα νεύρα, όμως επισήμανε πως πάντα από τέτοιες ήττες βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρωταθλήματος. 

«Αν και ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, μετουσιώσαμε την υπεροχή σε γκολ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη», είπε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Τα πολλά εύκολα λάθη, η έλλειψη καθαρού μυαλού και κυρίως τα αδικαιολόγητα νεύρα έφεραν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος πως θα μάθουμε από αυτό και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο επόμενο επίσημο παιχνίδι, είτε αυτό είναι το μπαράζ, είτε η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα σίγουρα δεν ήταν έτοιμη και δεν είναι έτοιμη με δεδομένο πως η προετοιμασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και υπάρχει αρκετή ένταση στις προπονήσεις. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, θα δουλέψουμε σε αυτές και θα δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει». 

Τέλος, ο Κυπραίος τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φιλικό σωματείο της Αρμενικής για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο για το πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.