Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινούν οι ακαδημίες!


Ο ΑΟ Πειραϊκή σε αυτή τη νέα προσπάθεια δημιούργησε και τμήμα ακαδημιών, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 17.00 το απόγευμα στο ΣΕΦ. Οι εγγραφές για παιδιά γεννημένα από το 1996 έως το 2004 συνεχίζονται κανονικά. 

Από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση τον σύλλογο υπό τον πρόεδρο Βασίλη Καμαριωτάκη, πρώτος στόχος ήταν η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο επαναδραστηριοποιούνται τα τμήματα υποδομών που είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα που θέλει να βλέπει μπροστά.

Οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται κανονικά για παιδιά γεννημένα από το 1996 έως το 2004. 

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου μάλιστα υπάρχει και η πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους που θα στελεχώνουν το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών, στις 17.00 το απόγευμα στο γήπεδο του ΣΕΦ. 

Σκοπός είναι τα νέα παιδιά να διασκεδάσουν με το άθλημα που αγαπάνε, να μάθουν τα μυστικά του βασιλιά των σπορ και η Πειραϊκή θα προσπαθήσει να τους παρέχει όλα τα εχέγγυα για αυτό. 

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω του email της ομάδας (fcpeiraiki@yahoo.gr) ή στα τηλέφωνα του προπονητή Γιάννη Κυπραίου (6975227385) και του προέδρου Βασίλη Καμαριωτάκη (6945354862).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.