Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Βελτίωση και νίκη παρά τις ελλείψεις!


Φιλική νίκη με 3-2 επί του ΑΣ Ποντίων σημείωσε η Πειραϊκή που παρά τις αρκετές ελλείψεις έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αρμενική. Κεσανίδης, Ψυλλάκης, Βλάχος οι σκόρερ. 
Μια εβδομάδα μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από το κύπελλο και μία πριν τον αγώνα της χρονιάς για το μπαράζ ανόδου με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, η Πειραϊκή έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τις αρκετές ελλείψεις, ειδικά στην μεσοαμυντική γραμμή, επικράτησαν με 3-2 του ΑΣ Ποντίων στη Δραπετσώνα ναι μεν χωρίς να εντυπωσιάσουν, αλλά με αρκετές καλές ενέργειες  και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Το πρώτο μέρος βρήκε την Πειραϊκή να προηγείται με 2-0, με γκολ που προήλθαν από εξαιρετικούς συνδυασμούς και σκόρερ τους Κεσανίδη και Ψυλλάκη. Στην επανάληψη οι αλλαγές επηρέασαν στο ξεκίνημα την ομάδα και ο ΑΣ Ποντίων που ανέβασε ρυθμούς βρήκε την ευκαιρία και έφερε το ματς στα ίσα στο πρώτο δεκάλεπτο με δύο γκολ. Ο Βλάχος, όμως, με σουτ από το ύψος του πέναλτι λίγο πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε τη νίκη στην Πειραική.

Σίγουρα ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα λίγες μέρες πριν τον σημαντικό αγώνα με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Δαμιανός, Χατζαντωνάς, Ιορδανίδης, Κουτρής, Σταμάτι, Μεδούρης, Μπάλιας, Σδρένιας, Φλαμπούρης,Ψυλλάκης ,Κεσανίδης.Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Γερανάκης, Κατσανός, Κουτλής, Βλάχος, Θωμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.