Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Στήριξη στη νέα προσπάθεια»

Η Πειραϊκή δίνει το πρωί της Κυριακής (11:00, γήπεδο Προοδευτικής) το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Αρμενική και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος ζητάει στήριξη σε αυτό το νέο ξεκίνημα και παράλληλα στέλνει μήνυμα στους παίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Σίγουρα το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς πάντα κρύβει κινδύνους καθώς μιλάμε για ματς κυπέλλου πάνω σε περίοδο προετοιμασίας με τις ομάδες να είναι ανέτοιμες. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Γιάννης Κυπραίος στέλνει μήνυμα στους παίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί και να δείξουν στον αγώνα με την Αρμενική για τον Α' γύρο του κυπέλλου την δέουσα προσοχή. Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός απεύθυνε κάλεσμα για στήριξη σε αυτή τη νέα προσπάθεια. 

«Την Κυριακή δίνουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα μας για τη φετινή χρονιά κόντρα στην Αρμενική για τον θεσμό του κυπέλλου», είπε ο Κυπραίος και πρόσθεσε: «Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, κάτι που από μόνο του κάνει το παιχνίδι ιδιαίτερο. Πρέπει, λοιπόν, όλοι μας να δείξουμε την δέουσα προσοχή και να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια θέλουμε σίγουρα τη στήριξη του κόσμου της Πειραϊκής και τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.